Opgrader din adgang

Har du allerede 1 adgang og ønsker du at få adgang til dem alle?

Som noget helt nyt, kan du få adgang til alle de forskellige værktøjer der hjælper med forskellige praktiske opgaver, understøtter undervisningen og inklusion samt inspirerer til leg, læring og bevægelse.

Du kan opgradere din adgang til hele pakken her

 

Hvis I ønsker at fortsætte som hidtil

…skal I ikke fortage jer noget. Jeres adgang vil fortsætte som tidligere aftalt.

Har I 2 eller flere adgange bliver i automatisk opgraderet.

Rigtig god fornøjelse med Positiverne

 

Hele pakken indeholder:

Leg & læring, giver adgang til en verden af forskellige opgaver og kreative ideer til børn i alle aldre. Sjove og visuelle ideer og skabeloner til leg og læring i en fantastisk kvalitet.

Symbolkommunikation, understøtter inklusion og giver ro til læring og udvikling via stuktur.
Symbolkommunikation giver mulighed for at lave en enkel kalender med dagens aktiviteter, til et enkelt barn, samlet til en hel klasse eller hele skolen/institutionen. Kan også benyttes til blot at lave og printe piktogrammer til f.eks. uge og dagsskemaer.

Budskabsplakater, giver adgang til over 750 forskellige klare og tydelige budskaber på flotte og sjove plakater. Budskaberne er f.eks. Aktiviteter, begivenheder, information, læreplanstemaer, påbud, fødselsdage, sygdom og sundhed.

Mit skilt, er et værktøj til lynhurtigt at printe det skilt du skal bruge til dine udskiftelige skilte. Hent skabeloner i flere størrelser og udfyld selv teksten. Mit Skilt giver også adgang til et hav af færdige skilte, lige til at printe og sætte op.

Aktiv Læring, gør det muligt at forene leg, læring og bevægelse. Når i har valgt jeres skiltepakke med QR-koder, fungerer de som poster, der tilsammen danner en sjov og lærerig stafet. Stafettens indhold kan i frit definere med tekst, opgaver, video osv. kun jeres fantasi der sætter grænserne.

 

Bestil hele pakken her

Eller kontakt os hvis I har brug for mere information på 98193533.