Kreativt onlineunivers

for lærere og pædagoger

Her finder du alt fra budskabsplakater til sjove aktiviteter til leg og til læring.

Online portal til
dagtilbud og skoler

Få adgang til stort udvalg af print-selv materialer

Velkommen til Positiverne

Online portal med stort udvalg af print-selv materialer

Positiverne er et kreativt univers med materialer til undervisning og understøttende redskaber til det pædagogiske arbejde i dagtilbud og grundskoler. Med en bruger til platformen får du adgang til værktøjer til læring og dannelse og masser af sjove aktiviteter klar til brug, og så er der over 800 budskabsplakater lige til at printe og hænge op.

Portal til dagtilbud

Portal til grundskoler

Portal til dagtilbud

Portal til grundskoler

Leg og Læring - dagtilbud

Klar Parat Læring - grundskoler

Sådan bruger du portalen

Sådan bruger du portalen

Shoppen

Alle er velkomne til at besøge shoppen på Positiverne.dk. Her findes blandt andet laminering, indbinding og badges til de kreative. Derudover er der også magnetrammer til ophæng af den gode kommunikation.

Som medlem får du også adgang til

Budskabsplakater

Kommunikér nemt og enkelt med Budskabsplakater. Alle vores budskabsplakater har et stærkt visuelt udtryk, som både øger forståelsen og skaber blikfang. Plakaterne er inddelt i kategorier som hygiejne og afstand, højtider og aktiviteter. Plakaterne er klar, I skal blot trykke print.

Aktiv Læring

Anvend Aktiv Læring til den understøttende del af undervisningen. Det er et perfekt værktøj til læringsaktiviteter, der enten knytter flere fag sammen eller sigter på at styre elevernes læringsparathed, sociale kompetencer, alsidige udvikling, motivation og trivsel.

Plakat Designer

Med adgang til enten Leg og Læring eller Klar Parat Læring får I mulighed for at designe jeres egne plakater. Der er mulighed for at uploade jeres eget billede, og derigennem personliggøre plakaten, eller I kan vælge at benytte en af vores standardbaggrunde til at kommunikere budskabet.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder