Aktiv Læring

En QR-stafet, hvor du selv definerer indholdet

Aktiv Læring er det perfekte værktøj til at knytte flere fag/temaer sammen, gennem forskellige læringsaktiviteter. Værktøjet består af et antal skilte med QR-koder, som tilsammen danner en sjov og lærerig stafet for børnene.

Tilpas til formål og aldersgruppe

Gennem din online adgang kan du helt selv definere stafettens indhold, så det er nemt at tilpasse indholdet, så det passer til fag, formål og aldersgruppe. Du kan ændre indholdet, så ofte du ønsker, og det står dig frit for, om de forskellige poster skal indeholde ren tekst, billeder, videoer eller lydklip.


QR koderne kan du købe som print-selv udgave eller som skilte der nemt hænges op.

Adgang til positiverne.dk

QR-koder

Aktiv Læring

Fokus på forskellige læringsstile

Med Aktiv Læring tilgodeses alle læringsstile, hvilket giver ideel mulighed for at aktivere den visuelle, den taktiske, den auditive og den kinæstetiske modtager. Muligheden for at inddrage video- og lydmateriale giver planlæggeren rig mulighed for at udvikle materiale gennem medier, som børnene allerede kender – eksempelvis YouTube videoer.

Forberedelse

Gennem platformen er der mulighed for at gemme tidligere opgaver, så de senere kan genbruges. Kollegaerne imellem har desuden masser af mulighed for at forberede indhold til senere brug. Faktisk kan mere end 20 personer forberede forskellige aktiviteter, for så at sætte en timer for, hvornår aktiviteterne skal vises fra og til. Alt dette administreres fra adgangen på positiverne.dk.

Brug Aktiv Læring til:

Med denne løsning kan du forene leg, læring og bevægelse, og skabe en alternativ undervisningsform, der på flere områder kan være med til at udvikle eleverne/børnene. Både deres sociale kompetencer, alsidige udvikling, motivation og trivsel kan styrkes gennem den understøttende undervisning.

Derudover bidrager adgang til platformen, med en spændende tilgang til indlæring, hvor børnene bliver aktiveret gennem brugen af deres krop, sanser og bevægelse.

Du får adgang til hele platformen

Som bruger på positiverne får du ikke kun adgang til Aktiv Læring – du får naturligvis adgang til hele platformen.

Budskabsplakater

Kommunikér nemt og enkelt med Budskabsplakater. Plakaterne er klar, I skal blot trykke print. Plakaterne er inddelt i kategorier som hygiejne og afstand, højtider og aktiviteter. Derudover er der mulighed for at designe jeres egne plakater.

Leg og Læring

Vælg mellem mere end 550 sjove, lærerige og kreative aktiviteter – lige til at printe ud. Aktiviteterne tager udgangspunkt i børnenes hverdag, så uanset om det er naturen, trafik eller affald, der er på programmet, kan I finde relevant materiale her.

Aktiv Læring

Anvend Aktiv Læring til den understøttende del af undervisningen. Det er et perfekt værktøj til læringsaktiviteter, der enten knytter flere fag sammen eller sigter på at styre elevernes læringsparathed, sociale kompetencer, alsidige udvikling, motivation og trivsel.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Forslagskasse

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.