FOREN LEG, LÆRING OG BEVÆGELSE

SOM MEDLEM AF POSITIVERNE FÅR I AUTOMATISK ADGANG TIL JERES FØRSTE QR-KODE. KODENS INDHOLD KAN TILPASSES PRÆCIS SÅDAN, AT DET PASSER TIL NETOP DET FORMÅL OG FAG/EMNE I ØNSKER. INDHOLDET ÆNDRER I SELV GENNEM JERES ONLINE ADGANG – OG I KAN GØRE DET SÅ TIT I HAR LYST.

ALLE FORDELENE

Et værktøj der understøtter de seks læreplanstemaer

Aktiv Læring er det perfekte værktøj til at knytte flere fag/temaer sammen, gennem forskellige læringsaktiviteter. Elevernes/barnets sociale kompetencer, alsidige udvikling, motivation og trivsel kan styrkes gennem den understøttende undervisning. De ældre elever kan inddrages i udarbejdelsen af poster til fælles stafetter – hvilket giver endnu en helt ny vinkel på den understøttende undervisning.

Platformen skaber de helt rette rammer for at aktivere eleven/barnet gennem brugen af krop, sanser og bevægelse, og bidrager til en spændende tilgang til indlæring.  

Læs også mere om:

Læringsstile

Med Aktiv Læring tilgodeses alle læringsstile, hvilket giver ideel mulighed for at aktivere den visuelle, den taktiske, den auditive og kinæstetiske modtager. Muligheden for at inddrage video- og lydmateriale giver planlæggeren rig mulighed for, at udvikle materiale gennem medier børnene allerede kender – f.eks. YouTube videoer. 

Forberedelse

Gennem platformen er der mulighed for at gemme tidligere opgaver, så de senere kan genbruges. Kollegaerne imellem har desuden masser mulighed for at forberede indhold til senere brug. Faktisk kan mere end 20 personer forberede forskellige aktiviteter, for så at sætte en timer for hvornår aktiviteterne skal vises fra og til.

BRUG AKTIV LÆRING TIL:

 • Gymnastikøvelser
 • Regneopgaver
 • Udflugter
 • Informationer
 • Quiz og konkurrencer
 • Stafetløb
 • Motionsdag
 • Skattejagter og meget mere

SUPPLER MED FLERE QR-KODER

Foruden den inkluderede QR-kode, kan I som medlem af Positiverne nemt og enkelt tilkøbe flere koder til jeres online adgang. Hvad enten I ønsker koderne som en print-selv-løsning, som folieprint eller som akrylskilte, skaber supplementet flere muligheder.

Få dine QR-koder til Aktiv Læring printet på lækre akryl­skilte. Skiltene leveres i A4 størrelse, og monteres let både inde og ude. Med skiltene bliver QR-stafetten en tydelig del af skolens eller institutionens miljø. Det er altid muligt at printe QR-koderne fra den online adgang, så de kan anvendes andre/flere steder.

Køb her →

Få dine QR-koder til Aktiv Læring printet gulv­folie. Gulvfolien leveres i A4 størrelse, og monteres indendørs på de fleste gulve. Det er også altid muligt at printe QR-koderne fra den online adgang på en almindelig printer, så de kan anvendes andre steder – f.eks. på opslagstavler mm.

Køb her →

Aktiv Læring ”print selv” giver dig mulighed for at printe QR-koderne i papirudgave og placere dem nye steder hver gang. Det er en fleksibel løsning, hvor der ikke skal monteres nogle skilteplader. Tag nemt QR-stafetten med på udflugt, eller gem QR-koderne nye steder hver gang.

Køb her →

Altid med fri support

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen