Budskabsplakater

Et univers af budskaber på flotte og inspirerende plakater

Som medlem af Leg og Læring eller Klar Parat Læring får du adgang til dette univers med flotte og iøjnefaldende plakater, der er lige til at printe og hænge op. Plakaternes budskaber henvender sig til både vuggestuer, børnehaver, SFO’er og skoler. Med en print selv løsning sparer I både tid og ressourcer, og samtidig sikrer platformens udvalg et ensartet grafisk udtryk, som taler sit tydelige og genkendelige sprog. Budskaberne er udformet med et glimt i øjet, og er tiltænkt både børn og voksne.

1. Søg

2. Print

3. Hæng op

Budskaber til enhver lejlighed

Hvis der er vigtig information, som I gerne vil have videredelt, sikrer adgangen til Budskabsplakater en visuel, klar og tydelig kommunikationsvej mellem jer og forældrene.


Grafikken er tegnet med en ”barnlig-streg”, der gør det nemt for børn af afkode budskabet, uden hjælp fra en voksen.


Hovedformålet med Budskabsplakater er, at I nemt og hurtigt kan finde netop det budskab, som I står og mangler i jeres hverdag. Derfor er Budskabsplakaterne fordelt i kategorier med dertilhørende underkategorier. Inddelingen i de forskellige kategorier skal gøre det nemt for jer at finde netop de plakater, som I står og mangler.


Eksempler på populære kategorier omhandler aktiviteter, specielle begivenheder, højtider og god hygiejne plakater.

Du finder bl.a. plakater i følgende kategorier:

Søg, print og hæng op

Det eneste I skal gøre, når I er logget ind med jeres adgang, er at gå til afsnittet med Budskabsplakater – her kan I anvende søgefeltet eller I kan åbne de forskellige kategorier, for at finde netop den plakat som I har brug for.

Når I printer, så kan I via printerindstillinger nemt printe jeres plakat i andre størrelser – grafikken er lavet, så det sagtens kan printes i såvel store som små formater.

Masser af budskaber at vælge imellem

Lav din egen plakat

Hvis I ønsker at lave jeres egen plakat, kan I vælge enten at benytte en af vores standardskabeloner eller i stedet uploade et af jeres egne billeder. I skabelonerne er der mulighed for at lave jeres egen tekst, vælge skrifttype og farve. Dette gør det muligt for jer selv at skrive et budskab med den baggrund, som I synes passer bedst til. Hvis I foretrækker at skrive i hånden, kan I også vælge blot at lade feltet være blankt, når I printer plakaten.

Alle jeres egne designs kan gemmes i et personligt galleri, som I altid kan tilgå, når I er logget ind på jeres profil.

Du får adgang til hele platformen

Som bruger på positiverne får du ikke kun adgang til Budskabsplakater – du får naturligvis adgang til hele platformen.

Budskabsplakater

Kommunikér nemt og enkelt med Budskabsplakater. Plakaterne er klar, I skal blot trykke print. Plakaterne er inddelt i kategorier som hygiejne og afstand, højtider og aktiviteter. Derudover er der mulighed for at designe jeres egne plakater.

Leg og Læring

Vælg mellem mere end 550 sjove, lærerige og kreative aktiviteter – lige til at printe ud. Aktiviteterne tager udgangspunkt i børnenes hverdag, så uanset om det er naturen, trafik eller affald, der er på programmet, kan I finde relevant materiale her.

Aktiv Læring

Anvend Aktiv Læring til den understøttende del af undervisningen. Det er et perfekt værktøj til læringsaktiviteter, der enten knytter flere fag sammen eller sigter på at styre elevernes læringsparathed, sociale kompetencer, alsidige udvikling, motivation og trivsel.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Forslagskasse

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.