Budskaber skal ses!

SOM MEDLEM AF POSITIVERNE SIKRER DU DIG VISUEL, KLAR OG TYDELIG KOMMUNIKATION. GENNEM DEN ONLINE PLATFORM HAR DU ADGANG TIL MERE END 750 FORSKELLIGE BUDSKABSPLAKATER – KLAR TIL PRINT OG OPHÆNG.

TYDELIGE BUDSKABER TIL ENHVER LEJLIGHED

Positiverne byder velkommen til et univers fyldt med budskaber integreret på flotte og inspirerende plakater. Spar tid og ressourcer – og få et ensartet, iøjnefaldende grafisk udtryk, som taler sit tydelige sprog. Budskaberne henvender sig både til børn og voksne, udformet med et smil i øjet. Plakaterne hentes som PDF-filer, og kan derfor også nemt bruges digitalt.

Læs også mere om:

ENKELT OG HURTIGT

Med dette simple værktøj kan du på under 5 minutter, finde og printe flotte og tydelige plakater. For at skabe overblik er alle plakater kategoriinddelte og tagget, hvilket også gør det yderst nemt og nyttigt at bruge platformens søgefunktion. Flere faste designs er udarbejdet med skrivebare felter, hvilket gør det nemt at personliggøre teksten på designet.

Er I en international skole/institution? Vi mener at alle skal kunne være medlem af Positiverne. Derfor finder I en række af sortimentets mest populære plakater oversat til fransk, engelsk, arabisk, tysk og grønlandsk.

VI LYTTER GERNE TIL GODE IDÉER

Brænder I inde med en god idé til en budskabsplakat, et tema eller lignende? Vi modtager gerne idéer med henblik på nye budskaber og koncepter. Fortæl os gerne om idéerne – enten via platformens forslagskasse, eller ved at kontakte os direkte.

LAV SELV DINE BUDSKABER PÅ REKORDTID

Du kan nemt og enkelt lave dine favoritter, endda med dine egne billeder som baggrund – og skrive den tekst der passer lige netop til jeres hus. Plakaterne gemmes i jeres helt eget galleri som I altid kan tilgå når I logger på. På den måde kan I hurtigt ændre eller gentrykke tidligere budskaber.

Altid med fri support

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen