Spændende og inspirerende værktøjer, der understøtter undervisning, inklusion, leg, læring og bevægelse

5 Online adgange – én samlet pris

Få adgang til et univers af positive værktøjer, der understøtter undervisningen og inklusion. Gør det nemmere at løse praktiske opgaver og bliv inspireret til leg, læring og bevægelse.

 

Hvad er Budskabsplakater?

Med Budskabsplakater kan du på bare få minutter printe flotte og iøjnefaldende plakater i tre forskellige størrelser – A5, A4 og A3. Vores kartotek rummer mere end 700 forskellige plakater, der med forskellige budskaber henvender sig til både vuggestue, børnehave, SFO og skoler. Du kan f.eks. benytte plakaterne til at fortælle om forbud, tilfælde af lus, udflugter, ferieperioder og meget MEGET mere.

Hvad er Leg og Læring?

Med Leg og Læring får du adgang til en masse lærerige og kreative aktiviteter med dertilhørende skabeloner og vejledninger. Aktiviteterne har forskellig sværhedsgrad, således der er mulighed for at finde aktiviteter til både vuggestuebørn, børnehavebørn samt børn i indskolingen.

Leg og Læring gør det nemt at kombinere faglighed med sjove og motiverende aktiviteter, der tager udgangspunkt i børnenes hverdag. Du finder bl.a. læring om kalenderåret og årstiderne, ideer til dekorationer og pynt, badgedesigns, tegneopgaver osv.

 

Hvad er Mit skilt?

Med Mit Skilt kan du med få klik finde og printe lige netop det skilt du står og mangler – i flot design. Skiltene ligger klar til print i de mest gængse skiltestørrelser.

Hvad er Aktiv læring?

Aktiv Læring er EXAKTs online portal, som forener leg, læring og bevægelse. Ved køb af Positiverne modtager du til en start 1 QR kode – som kan suppleres med yderligere koder. Disse koder fungerer som poster, der tilsammen danner en stafet.

Koderne fås i en ”print-selv”-løsning, på akrylskilte eller som gulvfolie – og fås i sæt på 5, 10, 20 eller 30 stk. Du definerer posternes indhold via din online adgang, og disse kan rumme alt fra matematiske opgaver og geografiske quizzer – til motionsløb og leg – kun fantasien sætter grænser.

 

Hvad er Symbolkommunikation?

Med Symbolkommunikation får du en kalender-app som understøtter inklusion og giver ro til læring og udvikling via struktur. Appén giver mulighed for at lave en enkel og overskuelig kalender med dagens aktiviteter. Symbolkommunikation er ideel for alle med kognitive udfordringer.

Køb Positiverne

 

  • Jeg ønsker at bestille adgang til Positiverne Budskabsplakater, Leg og læring, Mit skilt, Aktiv læring og Symbolkommunikation.
  • Positiverne faktureres årligt. Der er ingen binding, udover påbegyndt periode og jeres adgang kan til enhver tid opsiges.
  • Der er altid fri telefon og mail support.
  • Samlet pris: 879,- pr. år (ekskl. moms).
  • Jeg ønsker at bestille adgang til Positiverne Budskabsplakater, Leg og læring, Mit skilt og Aktiv læring.
  • Positiverne faktureres årligt. Der er ingen binding, udover påbegyndt periode og jeres adgang kan til enhver tid opsiges.
  • Der er altid fri telefon og mail support.
  • 879,- pr. år (ekskl. moms).