Klar Parat Læring

Et univers af materialer til din undervisning

Klar Parat Læring skal hjælpe dig til at skabe de bedste rammer og muligheder for undervisning og derved give eleverne den bedste oplevelse af at gå i skole. Med adgang til platformen kan du finde undervisningsmaterialer samt didaktiske og pædagogiske værktøjer, som er nemme at gå til og som kan være med til at skabe flow, ro og overskud imellem aktiviteterne i hverdagen – for både elever og lærere.

På Klar Parat Læring finder du

Udvalgt tema - Natur og science

Tag med Positiverne på opdagelse i naturen.

Materialerne har fokus på:

 • Science
 • Solsystemet
 • Faglig læsning i naturfagene
Natur_science-01
 • Hjørne Bjørne - for de mindste

  Lær at tegne Fido Fasan

  Læs mere
 • Hjørne Bjørne - for de mindste

  HjørneBjørne – Find 5 fejl

  Læs mere

Så nemt er det

1. Søg

2. Print

3. Klar

Eksklusivt tema på Leg og Læring

Tag danseskoene på

Krammesangen er en original EXAKT-sang med tekst og musik af Mathilde Juul og Michael Back fra Musik og Sjov. Sangen skal bidrage til at give tryghed i, at det er rart at anerkende hinanden - uanset om det er ved at give tommel op, highfive eller kramme hinanden.

Udvikl sociale fællesskaber

Krammeleg er en produktserie fra EXAKT, som, ovenpå en anstrengende periode med pandemi og afstandskrav, kan bringe især børn tættere på hinanden igen. Produkterne indeholder illustrationer, der knytter sig til Krammesangen.

Tilgængelig nu på Leg og Læring

Du kan nu hente Krammesangen med fagter, akkorder, sjove spil og meget mere Krammeleg.

Nyhed: Dyr og naturen

Find sjove opgaver, der motiverer børnene til at gå på opdagelse i naturen.

Nyhed: Min Fantastiske Krop

Inviter børnene til at bruge kroppen i forbindelse med æstetiske og kreative aktiviteter.

Lidt om Klar Parat Læring

Masser af materiale til børnenes hverdag i dagtilbud

Med Leg og Læring får du adgang til en masse lærerige og kreative aktiviteter, lege og opgaver, der gør det nemt for dig at kombinere det sociale og udviklende med faglighed. Indholdet tager udgangspunkt i børnenes hverdag, og platformen opdateres jævnligt med nye aktiviteter.

Du finder eksempelvis opgaver, som er aktuelle for børns læring og udvikling, men også sjove lege til de dage hvor både børn og voksne har brug for et pusterum.

Find eksempelvis materiale til emner som:

Stilladsering og visuel kommunikation

Visuel kommunikation anvendes i høj grad i vores materialer, da vi mener, at visuelle støtteværktøjer kan favne flere elevgrupper. Det visuelle output taler til mange og kan øge forståelsen for aktiviteten, skabe flow og derved øge motivation omkring skolearbejdet.

Værktøjerne skal anvendes som støttende stilladser, og kan inspirere den enkelte lærer til at indføre nogle simple og overskuelige retningsgivende markører i undervisningen, som i den grad kan styrke deltagelsesmulighederne og tydeliggøre hvad, hvor, hvordan og med hvem aktiviteterne skal forløbe.

Lige deltagelsesmuligheder

Hos Positiverne er vi meget inspireret af verdensmålene og forsøger at opfylde dem i forhold til vores indhold og tilgang til de materialer, vi skaber og I kan anvende i undervisningen.

Alle eleverne har ret til undervisning, der er tilpasset deres behov, og derfor er det vores højeste prioritet og mission at skabe materialer, der kan hjælpe læreren til at opnå lige deltagelsesmuligheder for alle elever i klassen, uanset udfordringer. Alle børn lærer og udvikler sig forskelligt, og god undervisning kræver derfor kreative og fleksible læringsmiljøer.

Samtidig er det et vigtigt fundament for børnenes læring og trivsel, at de deltager i det inkluderende fællesskab. Vi sætter bred fokus på at udvikle rammer, som skal rumme børnene ”store som små”. Vi skaber vores stilladseringsværktøjer med kritiske øjne og arbejder målrettet på at skabe de bedste muligheder for trygge, overskuelige og fleksible læringsmiljøer.

Såå hvad finder man her? Hvordan kan KPL konkret hjælpe?

Én adgang med et hav af muligheder

Som bruger på positiverne får du ikke kun adgang til Klar Parat Læring – du får også adgang til Budskabsplakater og Aktiv læring.

Budskabsplakater

Kommunikér nemt og enkelt med Budskabsplakater. Plakaterne er klar, I skal blot trykke print. Plakaterne er inddelt i kategorier som hygiejne og afstand, højtider og aktiviteter. Derudover er der mulighed for at designe jeres egne plakater.

Klar Parat Læring

Vælg mellem mere end 550 sjove, lærerige og kreative aktiviteter – lige til at printe ud. Aktiviteterne tager udgangspunkt i børnenes hverdag, så uanset om det er naturen, trafik eller affald, der er på programmet, kan I finde relevant materiale her.

Aktiv Læring

Anvend Aktiv Læring til den understøttende del af undervisningen. Det er et perfekt værktøj til læringsaktiviteter, der enten knytter flere fag sammen eller sigter på at styre elevernes læringsparathed, sociale kompetencer, alsidige udvikling, motivation og trivsel.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder