Om Leg & læring

-Lad leg og læring gå hånd i hånd.

Leg og Læring er et online univers med mere end 550 sjove, kreative og skoleforberedende aktiviteter 

Velkommen til et univers, hvor leg og læring går hånd i hånd.

Leg, læring, motorik og faglighed
Med en adgang til Leg og Læring får du adgang til en masse lærerige og kreative aktiviteter, med dertilhørende skabeloner og vejledninger. Aktiviteterne kombinerer leg, læring og faglig udvikling med finmotorik på børnenes niveau. Aktiviteterne har forskellig sværhedsgrad, så der er mulighed for at finde aktiviteter til både vuggestuebørn, børnehavebørn samt børn i indskolingen.

Værktøjskasse til temadag, aktiviteter og kreativitet
Leg og Læring kan bruges i mange situationer. Lad det hjælpe dig, når du planlægger din undervisning eller udarbejder læreplanstemaer. Aktiviteterne tager udgangspunkt i børnenes hverdag og giver dem mulighed for kreativ udfoldelse.

Der er mere end 550 ideer og skabeloner til sjove og lærerige aktiviteter – og der kommer nye hver uge.

Aktiviteter til skolen, institutioner eller til at tage med hjem
Flere af opgaverne ligger op til, at børnene bruger det færdige produkt til ophæng, synlighed, udstilling eller gaver. Lav f.eks.

   • Badges med børnenes navne
   • Lær om tal og bogstaver på badges
   • Indbind jeres egne bøger
   • Laminer jeres vendespil
   • Laminer jeres diplomer

Stjernerne
Aktiviteterne er forsynet med 1-3 stjerner, som angiver sværhedsgrad, og hvor stort behovet for voksen hjælp er. 1 stjerne er forholdsvis lette og enkle opgaver, mens 3 stjerner er de mest udfordrende, og kræver med stor sandsynlighed hjælp fra en voksen.

Farv-selv eller print med farver
De fleste skabeloner på Leg og Læring findes både i en allerede farvelagt udgave, og i en farv-selv udgave. Printer du en udgave, som allerede er farvelagt, kan du hurtigt gå videre i forløbet, og bruge skabelonen til den planlagte aktivitet. Farv-selv skabelonen lader børnene bliver inddraget i en større del af processen.

Online adgang
Den online adgang til Leg og Læring gør det muligt for hele skolen/institutionen, at benytte de mere end 550 aktiviteter. Sammen med jeres login får I en plakat med login oplysninger, så alle pædagoger eller lærer har adgang til aktiviteterne. Portalen tilgås fra www.positiverne.dk

Priser
Leg og læring er en del af platformen Positiverne.dk – En adgang til alle de forskellige muligheder koster 879,- om året.

Support
Der følger selvfølgelig telefon- og mailsupport med en adgang til Positiverne.

Køb adgang til Leg & læring på exakt.dk – klik her

Login Leg og Læring her