Når læring, bevægelse og teknologi går op i en højere enhed

Aktiv Læring er vores online portal, som forener leg, læring og bevægelse. Et antal krystalskilte med QR-koder fungerer som poster, der tilsammen danner en stafet. Skiltene kan monteres alle steder – både inde og ude. Via den online adgang definerer du stafettens indhold. Måske skal I arbejde tabeller, geografi eller noget helt tredje? Det er kun fantasien, der sætter grænser for posternes indhold. Indholdet kan tilpasses præcis sådan, at det passer til fag, formål og aldersgruppe. Og indholdet kan ændres igen og igen.

 

Alle fordelene

En god vikar

Klargør stafetten online, og lad vikaren sætte eleverne eller brugerne i gang uden problemer. På denne måde kommer I ikke bagud med jeres forløb. Aktiv Læring er også ideel som værktøj, ved pludselig sygdom.

Læringsstile

Aktiv Læring tilgodeser alle læringsstile, og giver ideel mulighed for at aktivere den visuelle, den taktiske, den auditive og kinæstetiske modtager. Muligheden for at inddrage video- og lydmateriale giver planlæggeren mulighed for at bruge genkendeligt materiale, både fra gamle film, radio eller nye YouTube klip.

Forberedelse

Til alle skilteserier er der mulighed for at gemme tidligere opgaver, så de senere kan genbruges. Du og dine kollegaer har også rig mulighed for at forberede indhold til senere brug. Faktisk kan over 20 personer forberede forskellige aktiviteter, for så at sætte en timer for hvornår aktiviteterne skal vises fra og til.

Værktøj i den understøttende undervisning

Det er et perfekt værktøj til at knytte flere fag sammen, gennem forskellige læringsaktiviteter. Elevernes sociale kompetencer, alsidige udvikling, motivation og trivsel kan styrkes gennem den understøttende undervisning. De ældre elever kan f.eks. inddrages i udarbejdelsen af poster til fælles stafetter – dette giver endnu en helt ny vinkel på den understøttende undervisning.

Kan bruges af alle

Også ældre- og specialsektoren er oplagte brugere af programmet. It kan inddrages i læringsprocesser og rutiner, og skabe aktivering af både krop og indsigt.

Brug aktiv læring til:

 

 

Fokus på bevægelse i de boglige fag

Måske skal tabellerne hinkes eller hoppes? Eller også skal lande og verdensdele tegnes med kridt i skolegården? Det er kun fantasien, der sætter grænser for posternes indhold. Indholdet kan tilpasses præcis sådan, at det passer til fag, formål eller aldersgruppe. Og indholdet kan ændres igen og igen. Et tiltag i den nye skolereform er 45 minutters daglig bevægelse. Aktiv Læring kan integrere denne bevægelse i de boglige fag, således at den bliver et værktøj i stedet for en hindring i undervisningen. Aktiv Læring hjælper til med at gøre eleverne sunde og glade samt at lære dem så meget, de kan.

 

 

 

Kom godt i gang

Med adgang til Positiverne har du adgang til 1 QR kode, hvor du kan oprette det indhold du ønsker. Der kan selvfølgelig tilkøbes alle de ekstra QR koder, enten som en print selv løsning eller lækre skilte til væggen eller gulvet – Se alle mulighederne på Positivernes SHOP .

Aktiv Læring på acrylskilte

Få dine QR-koder til Aktiv Læring printet på lækre acryl­skilte. Skiltene leveres i A4 størrelse, og monteres let både inde og ude. Med skiltene bliver QR-stafetten en tydelig del af skolens eller institutionens miljø. Det er også altid muligt at printe QR-koderne fra den online adgang, så de kan anvendes andre steder.

Aktiv læring på gulvet

Få dine QR-koder til Aktiv Læring printet gulv­folie. Gulvfolien leveres i A4 størrelse, og monteres indendørs på de fleste gulve.Det er også altid muligt at printe QR-koderne fra den online adgang på en almindelig printer, så de kan anvendes andre steder – f.eks. på opslagstavler mm.

Aktiv læring ”print selv”

Aktiv Læring ”print selv” giver dig mulighed for at printe QR-koderne i papirudgave og placere dem nye steder hver gang. Det er en fleksibel løsning, hvor der ikke skal monteres nogle skilteplader. Tag nemt QR-stafetten med på udflugt, eller gem QR-koderne nye steder hver gang.

Køb Positiverne

 

Jeg ønsker at bestille adgang til Positiverne.dk. 

Pris 879,- pr. år (ekskl. moms)
  • Jeg ønsker at bestille adgang til Positiverne Budskabsplakater, Leg og læring, Mit skilt og Aktiv læring.
  • Positiverne faktureres årligt. Der er ingen binding, udover påbegyndt periode og jeres adgang kan til enhver tid opsiges.
  • Der er altid fri telefon og mail support.
  • 879,- pr. år (ekskl. moms).