FORDI BUDSKABER SKAL SES!

Få adgang til vores online portal med massere lækre budskabsplakater – lige klar til at printe og hænge op. Du sikrer klar og tydelig kommunikation i løbet af kun få minutter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tydelige budskaber

Velkommen til et univers fyldt med budskaber på flotte og inspirerende plakater. Spar tid og få ensartet iøjnefaldende grafik, som taler sig tydelige sprog. Budskaberne er både til børn og voksne, udformet med et smil i øjet. Plakaterne hentes som PDF-filer, og er derfor også nemme at videresende og bruge digitalt.

 

På under 5 minutter

Med dette simple værktøj kan du på under 5 minutter, finde og printe flotte og tydelige plakater i tre forskellige størrelser – A3, A4 og A5.Med Budskabsplakater har du mulighed for hurtigt, at skrive dit eget budskab ind i en lækker plakat. Flere af plakaterne er med skrivebare felter, så plakaterne er nemme at personliggøre.Udover den tid du har sparet på fremstillingen af dine nye plakater – sikrer du også, at dit budskab er tydeligt.

 

Lav selv dine buskaber – nemt og enkelt

Du kan nemt og enkelt lave dine favoritter, endda med dine egne billeder som baggrund, og skrive den tekst der passer lige netop til jeres hus – plakaterne gemmes i dit helt eget galleri som du altid kan tilgå når du logger på.

Budskaber til enhver lejlighed

De over 700 plakater er delt ind i 8 kategorier med underkategorier, så det er nemt for dig at søge det budskab frem du har brug for. De 8 kategorier er:

Flere formater

For at gøre det hele ekstra nemt for dig som bruger af Budskabsplakater, kan alle plakaterne hentes og printes i 3 størrelser.Vælg imellem A3, A4 og A5 – det sikrer at plakaterne kan bruges alle steder – både til de små beskeder, der skal med hjem i skoletasken og store plakater, der gerne skal ses af alle.

 

Flere budskaber

EXAKT har oversat nogle af de mest populære budskabsplakater, da vi tror på at alle skal kunne være med. Find plakater på fransk, engelsk, arabisk, tysk og grønlandsk.

Køb Positiverne

Jeg ønsker at bestille adgang til Positiverne.dk. 

Pris 879,- pr. år (ekskl. moms)
  • Jeg ønsker at bestille adgang til Positiverne Budskabsplakater, Leg og læring, Mit skilt og Aktiv læring.
  • Positiverne faktureres årligt. Der er ingen binding, udover påbegyndt periode og jeres adgang kan til enhver tid opsiges.
  • Der er altid fri telefon og mail support.
  • 879,- pr. år (ekskl. moms).