LAD LEG OG LÆRING GÅ HÅND I HÅND

Få adgang til et online univers med mere end 550 sjove, kreative og skoleforberedende aktiviteter

Aktiviteter til skolen, institutioner eller til at tage med hjem

Flere af opgaverne ligger op til, at børnene bruger det færdige produkt til ophæng, synlighed, udstilling eller gaver. Opgaverne består bland andet i:

 

 

Farv-selv eller print med farver

De fleste skabeloner på Leg og Læring findes både i en allerede farvelagt udgave, og i en farv-selv udgave. Printer du en udgave, som allerede er farvelagt, kan du hurtigt gå videre i forløbet, og bruge skabelonen til den planlagte aktivitet. Farv-selv skabelonen lader børnene blive inddraget i en større del af processen.

 

Leg, læring, motorik og faglighed

Med en adgang til Leg og Læring får du adgang til en masse lærerige og kreative aktiviteter, med dertilhørende skabeloner og vejledninger. Aktiviteterne kombinerer leg, læring og faglig udvikling med finmotorik på børnenes niveau. Aktiviteterne har forskellig sværhedsgrad, så der er mulighed for at finde aktiviteter til både vuggestuebørn, børnehavebørn samt børn i indskolingen.

 

Værktøjskasse til temadag, aktiviteter og kreativitet

Leg og Læring kan bruges i mange situationer. Lad det hjælpe dig, når du planlægger din undervisning eller udarbejder læreplanstemaer. Aktiviteterne tager udgangspunkt i børnenes hverdag og giver dem mulighed for kreativ udfoldelse.

Der er mere end 550 ideer og skabeloner til sjove og lærerige aktiviteter.

 

Stjernerne

Aktiviteterne er forsynet med 1-3 stjerner, som angiver sværhedsgrad, og hvor stort behovet for voksen hjælp er. 1 stjerne er forholdsvis lette og enkle opgaver, mens 3 stjerner er de mest udfordrende, og kræver med stor sandsynlighed hjælp fra en voksen.

Køb Positiverne

 

Jeg ønsker at bestille adgang til Positiverne.dk. 

Pris 879,- pr. år (ekskl. moms)
  • Jeg ønsker at bestille adgang til Positiverne Budskabsplakater, Leg og læring, Mit skilt, Aktiv læring og Symbolkommunikation.
  • Positiverne faktureres årligt. Der er ingen binding, udover påbegyndt periode og jeres adgang kan til enhver tid opsiges.
  • Der er altid fri telefon og mail support.
  • Samlet pris: 879,- pr. år (ekskl. moms).