SKILT MED DET!

Det har aldrig været nemmere at lave eller ændre information, navne eller beskrivelser til lokaler, kontormiljøer og gangarealer.

Online adgang til skilte på din skole, institution eller virksomhed

Print færdigt indhold til dine skilterammer, hurtigt og effektivt. Sikrer strømlinet design og sparer tid og ressourcer.

 

Bredt udvalg – hurtig udvælgelse

Med dette simple værktøj kan du på under 5 min. finde og printe lige netop det skilt, som du har brug for – samtidigt i flot design. Skiltene findes i flere designs, farver og størrelser. Piktogrammer og skiltedesigns, som sikrer klar kommunikation. Flere af skiltene har skrivebare felter, så dit skilt kan tilpasses dit behov, og dit budskab.

 

 

Skriv din egen tekst på dit skilt

Når du henter et af de universelle skiltedesigns, får du filen som PDF – har du ikke et program der kan læse PDF-filer, kan dette hentes gratis på internettet. Oftest vil filen dog åbne direkte i din browser, hvor du selv har mulighed for at indtaste den tekst du ønsker på skiltet.

Brug skiltene til at synliggøre:

 

 

Piktogrammer klar til at hænge op

Siden indeholder de mest gængse piktogrammer der er brug for i hverdagen. Nemt og enkelt søger du i menuen ud fra hvilket piktogram du har brug for – også her kan du vælge den størrelse der passer dig bedst – print og klar til at hænge op.

 

 

Nem ud-print

Du finder blot det ønskede design, vælger den ønskede størrelse, og skriver information i det skrivebare felt. Print skiltet, og sæt det direkte i dit skilt eller skilteramme.Skiltene fås i alle EXAKTs standardstørrelse: A4, A5, A6, 52,5 x 148 mm, 148 x 148 mm og 50 x 210 mm. Derved passer de til vores brede udvalg af rammer og skilte, som sikrer dit skilt bedst mulig synlighed.Skulle der ikke være præcis det skilt du mangler, så er du altid

 

Køb Positiverne

 

Jeg ønsker at bestille adgang til Positiverne.dk. 

Pris 879,- pr. år (ekskl. moms)

  • Jeg ønsker at bestille adgang til Positiverne Budskabsplakater, Leg og læring, Mit skilt, Aktiv læring og Symbolkommunikation.
  • Positiverne faktureres årligt. Der er ingen binding, udover påbegyndt periode og jeres adgang kan til enhver tid opsiges.
  • Der er altid fri telefon og mail support.
  • Samlet pris: 879,- pr. år (ekskl. moms).