Struktur lige ved hånden

Strukturer let hverdagen ved hjælp af tekst, billeder og piktogrammer og lav guider til alt det der ikke kan planlægges. Resultatet er øget ro, tryghed og selvstændighed for brugeren.

STRUKTUR, FORÆLDRESAMARBEJDE OG RO

I store træk er Symbolkommunikation en kalender, der kan tale og som kan visualiseres med billeder, symboler og tekst. Dagene kan struktureres på forhånd, og tilrettes let når det bliver nødvendigt. Personer i brugerens netværk kan få adgang til strukturen, og dette skaber styrket kom­munikation mellem relationerne i brugerens hverdag. Symbolkommunikation benyttes af brugere i alle aldre, da det er fleksibelt, neutralt og let tilpasses til ­brugerens behov og alder.

Brug tekst, piktogrammer eller billeder i kalenderen. Det giver brugeren ro og tryghed, øget overskud til læring og fællesskab.

Symbolkommunikation er et strukturprogram og en app, som let og enkelt kan skabe den nødvendige struktur i hverdagen hos alle med autisme, ADHD, Aspergers syndrom og andre kognitive udfordringer.

Fordele ved Symbolkommunikation

  

Print let piktogrammer til analog brug

Du kan hente over 7000 forskellige piktogrammer og printe direkte fra Symbolkommunikation. Nemt og enkelt til analog brug – kan også anvendes til at lave kalenderposter og forløb i kalenderen i Symbolkommunikation.

Forbedret forældresamarbejde

Skemaer og guider kan ses af både elever og forældre, på tablet, mobil eller computer, men oprettes og redigeres af lærere og pædagoger. Åbnes ­Symbolkommunikation af f.eks. arabisk talende forældre, er Symbolkommunikation på automatisk arabisk. Det giver bedre forældresamarbejde med forældre der taler arabisk, fransk, engelsk, tysk eller andre sprog.

 

 

Kombiner med en analog tavle

Når du henter et af de universelle skiltedesigns, får du filen som PDF – har du ikke et program der kan læse PDF-filer, kan dette hentes gratis på internettet. Oftest vil filen dog åbne direkte i din browser, hvor du selv har mulighed for at indtaste den tekst du ønsker på skiltet.

 

Struktur for hele klassen

Flere laver en visuel struktur for hele klassen, med rigtig gode ­resultater for både inklusionbørn og deres klassekammerater.

Køb Positiverne

Jeg ønsker at bestille adgang til Positiverne.dk. 

Pris 879,- pr. år (ekskl. moms)
  • Jeg ønsker at bestille adgang til Positiverne Budskabsplakater, Leg og læring, Mit skilt, Aktiv læring og Symbolkommunikation.
  • Positiverne faktureres årligt. Der er ingen binding, udover påbegyndt periode og jeres adgang kan til enhver tid opsiges.
  • Der er altid fri telefon og mail support.
  • Samlet pris: 879,- pr. år (ekskl. moms).