Om Aktiv Læring

Når læring, bevægelse og teknologi går op i en højere enhed

Aktiv Læring katalog
Få mere inspiration i vores katalog

Aktiv Læring er vores online portal, som forener leg, læring og bevægelse. Et antal krystalskilte med QR-koder fungerer som poster, der tilsammen danner en stafet. Skiltene kan monteres alle steder – både inde og ude. Via den online adgang definerer du stafettens indhold. Måske skal I arbejde tabeller, geografi eller noget helt tredje? Det er kun fantasien, der sætter grænser for posternes indhold. Indholdet kan tilpasses præcis sådan, at det passer til fag, formål og aldersgruppe. Og indholdet kan ændres igen og igen.

Alle fordelene

  • En god vikar: Klargør stafetten online, og lad vikaren sætte eleverne eller brugerne i gang uden problemer. På denne måde kommer I ikke bagud med jeres forløb. Aktiv Læring er også ideel som værktøj, ved pludselig sygdom.
  • Læringsstile: Aktiv Læring tilgodeser alle læringsstile, og giver ideel mulighed for at aktivere den visuelle, den taktiske, den auditive og kinæstetiske modtager. Muligheden for at inddrage video- og lydmateriale giver planlæggeren mulighed for at bruge genkendeligt materiale, både fra gamle film, radio eller nye YouTube klip.
  • Forberedelsessider: Til alle skilteserier er der 5 ekstra forberedelsessider online, hvor der kan aktiveres indhold på. Her kan du forberede indhold til senere brug. På én forberedelsesside kan du sagtens lave 5, 10 eller flere stafetposter.
  • Værktøj i den understøttende undervisning: Det er et perfekt værktøj til at knytte flere fag sammen, gennem forskellige læringsaktiviteter. Elevernes sociale kompetencer, alsidige udvikling, motivation og trivsel kan styrkes gennem den understøttende undervisning. De ældre elever kan f.eks. inddrages i udarbejdelsen af poster til fælles stafetter – dette giver endnu en helt ny vinkel på den understøttende undervisning.
  • Kan bruges af alle: Også ældre- og specialsektoren er oplagte brugere af programmet. It kan inddrages i læringsprocesser og rutiner, og skabe aktivering af både krop og indsigt.

Med Aktiv Læring får du et login til den online portal. Det er fra portalen, at QR-kodernes indhold designeres med tekst, billeder og/eller video. Derudover hører der enten 5, 10, 20 eller 30 skilte med hver deres unikke QR-kode samt et startskilt, hvorfra stafettens formål, regler og/eller forløb defineres. Skiltene produceres i fem farveserier, således der eksempelvis kan knyttes en farvekode til fagområde eller alderstrin. Har du et tryk-klart logo, har du også mulighed for at få dette på dine skilte. Vores grafiker står også klar til at hjælpe dig, hvis jeres logo skal gøres tryk-klar.

Priser

Adgang til Aktiv Læring og 5 skilte + startpost: 3.995,-

Adgang til Aktiv Læring og 10 skilte + startpost: 4.995,-

Adgang til Aktiv Læring og 20 skilte + startpost: 7.995,-

Adgang til Aktiv Læring og 30 skilte + startpost: 9.995,-
Ovenstående priser omfatter skiltene og ét års adgang til den online portal.

Aktiv Læring er en del af platformen Positiverne.dk – En adgang til alle de forskellige muligheder koster 879,- om året.

Support
Der følger selvfølgelig telefon- og mailsupport med en adgang til Positiverne.

Support
Der følger selvfølgelig telefon- og mailsupport med en adgang til Aktiv Læring.

PDF downloadDownload Aktiv Læring kataloget her

PDF downloadDownload login plakat her

akt-laer-1 arrow-right akt-laer-2 arrow-right akt-laer-3ny
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages