Om Budskabsplakater

… fordi budskaber skal ses!

Budskabsplakater er en online portal med adgang til en masse lækre budskabsplakater – klar til at printe og hænge op. Du sikrer klar og tydelig kommunikation i løbet af kun få minutter.

Tydelige budskaber
Velkommen til et univers fyldt med budskaber på flotte og inspirerende plakater. Spar tid og få ensartet iøjnefaldende grafik, som taler sig tydelige sprog. Budskaberne er både til børn og voksne, udformet med et smil i øjet. Plakaterne hentes som PDF-filer, og er derfor også nemme at videresende og bruge digitalt.

På under 5 minutter
Med dette simple værktøj kan du på under 5 minutter, finde og printe flotte og tydelige plakater i tre forskellige størrelser – A3, A4 og A5.
Med Budskabsplakater har du mulighed for hurtigt, at skrive dit eget budskab ind i en lækker plakat. Flere af plakaterne er med skrivebare felter, så plakaterne er nemme at personliggøre.
Udover den tid du har sparet på fremstillingen af dine nye plakater – sikrer du også, at dit budskab er tydeligt.

Budskaber til enhver lejlighed
De over 700 plakater er delt ind i 8 kategorier med underkategorier, så det er nemt for dig at søge det budskab frem du har brug for.
De 8 kategorier er:

  • Aktiviteter
  • Begivenheder
  • Information
  • Læreplanstemaer
  • Påbud
  • Piktogrammer
  • Sundhed
  • Vores hus

Så kan du nemt søge plakater frem, hvis I har skoldkopper, eksamen, overvågning, husk blå futter osv…..
På startsiden fremhæver vi de mest populære plakater, for at hjælpe dig endnu hurtigere i gang.

Over 700 forskellige plakater
Alle plakater er overskueligt opdelt i emner, der er relevante på skolen eller institutionen, så du hurtigt finder plakaten der informere om Forældrekaffe, at i har skoldkopper, at der er eksamen, at man skal huske at lukke døren, at der er videoovervågning på området, at der er vådt på gulvet, at der skal huskes blå futter og mange flere.

Priser
Budskabsplakater er en del af platformen Positiverne.dk – En adgang til alle de forskellige muligheder koster 879,- om året.

Support
Der følger selvfølgelig telefon- og mailsupport med en adgang til Positiverne.


Køb adgang til Budskabsplakater på exakt.dk – klik her

Login til Budskabsplakater her