Om Mit Skilt

Skilt med det!
Det har aldrig været nemmere at lave eller ændre information, navne eller beskrivelser til lokaler, kontormiljøer og gangarealer.

Online adgang til skilte på din skole, institution eller virksomhed.
Print færdigt indhold til dine skilterammer, hurtigt og effektivt. Sikrer strømlinet design og sparer tid og ressourcer.

Bredt udvalg – hurtig udvælgelse
Med dette simple værktøj kan du på under 5 min. finde og printe lige netop det skilt, som du har brug for – samtidigt i flot design. Skiltene findes i flere designs, farver og størrelser. Piktogrammer og skiltedesigns, som sikrer klar kommunikation. Flere af skiltene har skrivebare felter, så dit skilt kan tilpasses dit behov, og dit budskab.

Nem ud-print
Du finder blot det ønskede design, vælger den ønskede størrelse, og skriver information i det skrivebare felt. Print skiltet, og sæt det direkte i dit skilt eller skilteramme.
Skiltene fås i alle EXAKTs standardstørrelse: A4, A5, A6, 52,5 x 148 mm, 148 x 148 mm og 50 x 210 mm. Derved passer de til vores brede udvalg af rammer og skilte, som sikrer dit skilt bedst mulig synlighed.
Skulle der ikke være præcis det skilt du mangler, så er du altid velkommen til at ønske et, og vi vil hurtigst muligt fremstille dette.

Brug skiltene til at synliggøre:

  • Lokationer
  • Flugtveje
  • Forbud
  • Lokaleinformation
  • Sikkerhed
Vi har også lavet universelle skilte, som du nemt og enkelt selv kan redigere, så de passer til dit behov.

Informationsskilte
Derudover findes der på Mit Skilt en række informationsskilte med symboler, der er lige til at printe og indsætte i din skilteramme.

Pris
Mit skilt er en del af platformen Positiverne.dk – En adgang til alle de forskellige muligheder koster 879,- om året.

Support
Der følger selvfølgelig telefon- og mailsupport med en adgang til Positiverne.

Køb adgang til Mit Skilt på exakt.dk – klik her

Login til Mit Skilt – klik her

PDF downloadDownload Skilte kataloget her