Skilt med det!

Det har aldrig været nemmere at lave eller ændre information, navne eller beskrivelser til lokaler, kontormiljøer og gangarealer.

Online adgang til skilte på din skole, institution eller virksomhed.

Print færdigt indhold til dine skilterammer, hurtigt og effektivt. Sikrer strømlinet design og sparer tid og ressourcer.

Bredt udvalg – hurtig udvælgelse

Med dette simple værktøj kan du på under 5 min. finde og printe lige netop det skilt, som du har brug for – samtidigt i flot design. Skiltene findes i flere designs, farver og størrelser. Piktogrammer og skiltedesigns, som sikrer klar kommunikation. Flere af skiltene har skrivebare felter, så dit skilt kan tilpasses dit behov, og dit budskab.

Nem ud-print

Du finder blot det ønskede design, vælger den ønskede størrelse, og skriver information i det skrivebare felt. Print skiltet, og sæt det direkte i dit skilt eller skilteramme.Skiltene fås i alle EXAKTs standardstørrelse: A4, A5, A6, 52,5 x 148 mm, 148 x 148 mm og 50 x 210 mm. Derved passer de til vores brede udvalg af rammer og skilte, som sikrer dit skilt bedst mulig synlighed.Skulle der ikke være præcis det skilt du mangler, så er du altid velkommen til at ønske et, og vi vil hurtigst muligt fremstille dette.

Universelle skilte

På platformen finder du ligeledes universelle skilte, som du nemt og enkelt selv kan redigere, så de passer til lige nøjagtigt dit behov.

Informationsskilte

Derudover findes der på Mit Skilt en række informationsskilte med symboler, der er lige til at printe og indsætte i din skilteramme.

Pris

Mit skilt er en del af platformen Positiverne.dk – En adgang til alle de forskellige muligheder koster 879,- om året.

Support

Der følger selvfølgelig telefon- og mailsupport med en adgang til Positiverne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Download kodeordsplakat – klik her