Hvem er Positiverne?

Positiverne er en underside til exakt.dk, og er blevet oprettet med ét bestemt formål – at gøre hverdagen lettere i daginstitutioner og indskolingen. Hos EXAKT hjælper vi daginstitutioner og skoler landet over med at skabe visuelle og attraktive læringsmiljøer, med fokus på udvikling, leg og læring. Og det er i netop i mødet med jer pædagoger og lærere, at vi har fået idéen til Positiverne.dk.

Positiverne er nemlig en bred vifte af værktøjer til læring, bevægelse og kreativ leg. Siden er spækket med materiale til lærere og pædagoger, herunder eksempelvis praktiske aktiviteter og redskaber, som kan bruges til at kommunikere vigtige budskaber til børn, forældre og gæster af huset.

En værktøjskasse - tilpasset din hverdag

Eftersom Positiverne er designet til jeres hverdag, er det vigtigt for os, at sidens indhold afspejler de emner, som er relevant nu og her. Derfor sørger vi jævnligt for at opdatere indholdet, med udgangspunkt i de tilbagemeldinger vi får fra jer brugere.

Hvis du har forslag til indhold, der kan gøre siden endnu mere relevant for dig, må du meget gerne sende en mail med dit forslag til positiverne@exakt.dk.

EXAKT - vi gør det visuelt

EXAKT har mere end 30 års erfaring med udvikling og formidling af ethvert budskab, med stærke kompetencer inden for synliggørelse af profil, undervisningsmiljøer, nudging og visuel indretning.

Disse løsninger skaber vi med høje forventninger til produkternes kvalitet og funktionalitet kombineret med et stærkt hold af konsulenter og grafiske designere. Vi tager altid udgangspunkt i din dagligdag, udfordringer og behov, og skræddersyer løsninger efter dette.

Besøg EXAKT her

Budskabsplakater

Kommunikér nemt og enkelt med Budskabsplakater. Plakaterne er klar, I skal blot trykke print. Plakaterne er inddelt i kategorier som hygiejne og afstand, højtider og aktiviteter. Derudover er der mulighed for at designe jeres egne plakater.

Leg og læring

Vælg mellem mere end 550 sjove, lærerige og kreative aktiviteter – lige til at printe ud. Aktiviteterne tager udgangspunkt i børnenes hverdag, så uanset om det er naturen, trafik eller affald, der er på programmet, kan I finde relevant materiale her.

Aktiv læring

Anvend Aktiv Læring til den understøttende del af undervisningen. Det er et perfekt værktøj til læringsaktiviteter, der enten knytter flere fag sammen eller sigter på at styre elevernes læringsparathed, sociale kompetencer, alsidige udvikling, motivation og trivsel.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse