Hvem er Positiverne?

Positiverne er en underside til exakt.dk, og er blevet oprettet med ønsket om at bidrage med visuelle og lærerige materialer til dagtilbud og grundskoler. Hos EXAKT hjælper vi daginstitutioner og skoler landet over med at skabe visuelle og attraktive læringsmiljøer med fokus på udvikling, leg og læring. Og det er i netop i mødet med jer pædagoger og lærere, at vi har fået idéen til Positiverne.dk.

Positiverne.dk består af to grene, som henvender sig til henholdsvis dagtilbud og grundskoler. I materialerne er der lagt vægt på den visuelle del, så alle børne- og elevgrupper favnes bredt, samt at både hjerne og krop skal aktiveres i løbet af dagen.

Klar Parat Læring - grundskoler

Leg og Læring - dagtilbud

Bagom Positiverne

Positiverne har igennem mange år henvendt sig primært til dagtilbud, og mange af vores ideer på Leg og Læring har vi modtaget fra vores mange trofaste kunder. I 2021 valgte vi at arbejde med siden og lave en opdeling af indholdet, da vi ønskede at materialet skulle være endnu mere målrettet for både dagtilbud og grundskoler. Det har resulteret i to grene på platformen med aktuelt materiale for begge målgrupper.

Fagligt så elsker vi at få ideer fra vores brugere – de er trods alt eksperterne. Yderligere etablerer vi løbende eksterne samarbejder med pædagogiske og læreruddannet fagfolk, der er med i udviklingen af materialerne. Internt i EXAKT sidder der et team af dygtige grafiske designere til at bringe dine ideer ud i virkeligheden, og så er vores Læremiddelkonsulent Maria Appel Bangshøj, tidligere lærer i grundskolen samt Cand. Mag i Læring, med til at sikre det faglige indhold.

Læs mere om Maria her.

En værktøjskasse - tilpasset din hverdag

Eftersom Positiverne er designet til jeres hverdag, er det vigtigt for os, at sidens indhold afspejler de emner, som er relevant nu og her. Derfor sørger vi jævnligt for at opdatere indholdet, med udgangspunkt i de tilbagemeldinger vi får fra jer brugere.

Hvis du har forslag til indhold, der kan gøre siden endnu mere relevant for dig, må du meget gerne sende en mail med dit forslag til positiverne@exakt.dk.

Sådan fungerer et medlemskab

Når der tegnes et medlemskab til en gren på Positiverne, så er det gældende for hele dagtilbuddet eller skolen. I får ét login, som kan benyttes af op til 25 brugere. På den måde er det alle pædagoger eller lærere, der får adgang til vores kreative univers med materialer til undervisning og understøttende redskaber til det pædagogiske arbejde. 

Som medlem får du også adgang til

Budskabsplakater

Kommunikér nemt og enkelt med Budskabsplakater. Alle vores budskabsplakater har et stærkt visuelt udtryk, som både øger forståelsen og skaber blikfang. Plakaterne er inddelt i kategorier som hygiejne og afstand, højtider og aktiviteter. Plakaterne er klar, I skal blot trykke print.

Aktiv Læring

Anvend Aktiv Læring til den understøttende del af undervisningen. Det er et perfekt værktøj til læringsaktiviteter, der enten knytter flere fag sammen eller sigter på at styre elevernes læringsparathed, sociale kompetencer, alsidige udvikling, motivation og trivsel.

Plakat Designer

Med adgang til enten Leg og Læring eller Klar Parat Læring får I mulighed for at designe jeres egne plakater. Der er mulighed for at uploade jeres eget billede, og derigennem personliggøre plakaten, eller I kan vælge at benytte en af vores standardbaggrunde til at kommunikere budskabet.

EXAKT - vi gør det visuelt

EXAKT har mere end 30 års erfaring med udvikling og formidling af ethvert budskab, med stærke kompetencer inden for synliggørelse af profil, undervisningsmiljøer, nudging og visuel indretning.

Disse løsninger skaber vi med høje forventninger til produkternes kvalitet og funktionalitet kombineret med et stærkt hold af konsulenter og grafiske designere. Vi tager altid udgangspunkt i din dagligdag, udfordringer og behov, og skræddersyer løsninger efter dette.

Besøg EXAKT her

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse