06jun
2018
0

4000LM HEATSEAL – A2 LAMINERINGSMASKINE

3.495 DKK

Med denne lamineringsmaskine kan du laminere alt fra små visitkortlommer til store papirer og plakater i A2, og da maskinen ligeledes kan tage helt op til 250 micron, kan den dække langt de fleste behov for laminering.

Varenummer (SKU): 100140 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Denne populære lamineringsmaskine har et lavt energiforbrug samt en præcis temperaturstyring, som sikrer, at du nemt kan regulere varmen.

Lamineringsmaskinen har en opvarmningstid på ca. 1 minut, hurtig temperaturændring, og så giver den grønt lys når korrekt temperatur er opnået, så man ikke er i tvivl om, hvornår den er klar til brug. De fire valser bevæger lamineringslommen mellem to varmeplader, som jævnt fordeler varmen og trykket over folien, og giver et tilfredsstillende resultat.

Med et øget fokus på energiforbrug og det grønne regnskab er det væsentligt at tænke over hvilken type lamineringsmaskine, der skal indkøbes. Mange maskiner skal stå tændt i op til 10 minutter, før de kan bruges, og det kan nemt være en skjult kilde til højt elforbrug og tabt arbejdstid. Det er derfor vigtigt, at du tager stilling til, hvad dine konkrete behov er, før du investerer i en lamineringsmaskine, så du udnytter din tid bedst.

Læs vejledning til 4000LM Heatseal her.

Yderligere information

Max. lamineringsbredde

494 mm.

Lamineringstykkelse

80 – 250 micron.

Opvarmningsstid

1 minut.

Maskinstørrelse i mm.

(BxHxD): 615x105x190.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen