06jun
2018
0

4000LM HEATSEAL A2 – LAMINERINGSMASKINE

3.495 DKK

A2 lamineringsmaskine med præcis temperaturstyring, samt lavt energiforbrug.
Laminerer alt fra små ID-lommer til A2-størrelse, i op til 250 micron.

Varenummer (SKU): 100140 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

A2 lamineringsmaskine med præcis temperaturstyring, samt lavt energiforbrug. Laminerer alt fra små ID-lommer til A2-størrelse, i op til 250 micron.

Denne populære maskine har en opvarmningstid på ca. 1 minut, hurtig temperaturændring samt grønt lys ved korrekt temperatur. De fire valser bevæger lamineringslommen mellem to varmeplader, som jævnt fordeler varmen og trykket over folien, giver et ekstra tilfredsstillende resultat, ligesom den præcise temperaturstyring gør det nemt at regulere varmen.

Med et øget fokus på energiforbrug og det grønne regnskab er det væsentligt at tænke over hvilken type lamineringsmaskine, der skal indkøbes. En lang række af de maskiner, der er tilgængelige på det danske marked, er miljømæssigt uhensigtsmæssige, idet de skal stå tændt i op til 10 minutter, før de kan anvendes. Et ugennemtænkt maskinvalg kan belaste det grønne regnskab unødigt, være en skjult kilde til et højt elforbrug samt tabt arbejdstid.

Når der vælges klogt, og når lamineringsmaskinen er købt med udgangspunkt i det konkrete behov, vil det resultere i besparelse på energiforbruget og mere effektiv udnyttelse af medarbejdernes tid. Skal lamineringsmaskinen eksempelvis anvendes flere gange dagligt, er det vigtigt at tage stilling til opvarmningstid og gennemløbstid.

Læs vejledning til 4000LM Heatseal her.

Yderligere information

Max. lamineringsbredde

494 mm.

Lamineringstykkelse

80 – 250 micron.

Opvarmningsstid

1 minut.

Maskinstørrelse i mm.

(BxHxD): 615x105x190.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages