4000LM HEATSEAL - A2 LAMINERINGSMASKINE

4000LM HEATSEAL - A2 LAMINERINGSMASKINE

Varenummer: 100140 Kategori Mærker , ,

3.495,00 DKK ekskl. moms

Med denne lamineringsmaskine kan du laminere alt fra små visitkortlommer til store papirer og plakater i A2, og da maskinen ligeledes kan tage helt op til 250 micron, kan den dække langt de fleste behov for laminering.

Tilføj til favoritter

Denne populære lamineringsmaskine har et lavt energiforbrug samt en præcis temperaturstyring, som sikrer, at du nemt kan regulere varmen.

Lamineringsmaskinen har en opvarmningstid på ca. 1 minut, hurtig temperaturændring, og så giver den grønt lys når korrekt temperatur er opnået, så man ikke er i tvivl om, hvornår den er klar til brug. De fire valser bevæger lamineringslommen mellem to varmeplader, som jævnt fordeler varmen og trykket over folien, og giver et tilfredsstillende resultat.

Med et øget fokus på energiforbrug og det grønne regnskab er det væsentligt at tænke over hvilken type lamineringsmaskine, der skal indkøbes. Mange maskiner skal stå tændt i op til 10 minutter, før de kan bruges, og det kan nemt være en skjult kilde til højt elforbrug og tabt arbejdstid. Det er derfor vigtigt, at du tager stilling til, hvad dine konkrete behov er, før du investerer i en lamineringsmaskine, så du udnytter din tid bedst.

Læs vejledning til 4000LM Heatseal her.

Max. lamineringsbredde

494 mm.

Lamineringstykkelse

80 – 250 micron.

Opvarmningsstid

1 minut.

Maskinstørrelse i mm.

(BxHxD): 615x105x190.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse