A2 INDFØRINGSARK TIL LAMINERING - 2 STK.

140,00 DKK ekskl. moms

Hvis du ønsker at laminere objekter, som ikke fylder hele lamineringslommen ud, skal du bruge disse indføringsark for at beskytte din lamineringsmaskine.

Tilføj til favoritter

Denne pakke består af 2 stk. indføringsark i størrelsen A2.

Når du vil laminere objekter, papirer, figurerer eller noget helt andet, som ikke fylder hele lamineringslommen ud, er det vigtigt at bruge indføringsark for at beskytte din maskine.

Når en lamineringslomme føres igennem en lamineringsmaskine, vil plastikken i selve lommen smelte som følge af den høje varme. I tilfælde af at der ikke er et objekt mellem lommens to sider, vil limen i lamineringslommen i stedet trække ned i selve maskinen, hvilket den naturligvis ikke kan holde til. Det er derfor meget vigtigt, at der bruges indføringsark, hvis du f.eks. vil laminere et blad fra naturen, et gækkebrev eller andet kreativt arbejde.

Størrelse

A2.

Antal

2 stk.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse