BLANK/SPEJL A4 LAMINERING 100 MIC. - 100 STK.

249,00 DKK ekskl. moms

Pakke med 100 stk. lamineringslommer i 100 micron med spejleffekt, som kan bruges til kreative værker og vigtige informationer, som skal fange øjet.

Tilføj til favoritter

Lamineringslommen har spejleffekt på bagsiden, og fronten er klar, så man tydeligt kan se, hvad der står. Hvis du hænger lommen op på en væg, dør eller lignende, vil du kunne se en blank kant, hvilket giver et flot og dekorativt udtryk.

En lamineringslomme med spejleffekt er velegnet til informationer, som skal fange øjet, da den blanke kant skaber opmærksomhed. Du kan snildt bruge lamineringslommen på lærerværelset, i kantinen eller andre steder, hvor du ønsker et stilet udtryk til dine ophæng.

Når du laminerer dit materiale, sikrer du, at holdbarheden øges betydeligt, og samtidig beskytter laminering for snavs og fugt, så den farvede lamineringsfolie kan også bruges udendørs.

Størrelse

A4.

Tykkelse

100 micron.

Antal

100 stk.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse