Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

MAT A4 LAMINERING 100 MIC. - 100 STK.

Varenummer: 101326 Kategorier , Mærker , , ,

399,00 kr. ekskl. moms

Pakke med 100 stk. matte A4 lamineringslommer i 100 micron, som er anvendelig til mange formål, og skåner det laminerede materiale mod fugt og snavs.

A4 lamineringsfolie med mat overflade i tykkelse 100 micron.

Med den matte folie undgås genskin fra solen og andre lyskilder, dens overflade er refleksfri. Den er god til emner med tekst eller noget der skal hænges op på vægge og ses på afstand. Med sin matte overflade så kan emnet ses fra alle vinkler også når det ligger på et bord, hænger ude eller inde.

Tegn – skriv – visk ud… På den matte lamineringsfolie kan der skrives med en blyant og det kan viskes ud igen. Perfekt til at genbruge.

I kan f.eks. anvende denne folie til:

  • Sange
  • Opskrifter
  • Bekendtgørelser eller andre opslag

 

Når du laminerer:

HUSK at bruge indføringsark. Indføringsarkets funktion er at føre lamineringsfolien sikkert gennem maskinen, således det undgås at foliens lim løber ud på valserne og både lim og lamineringsfolie sætter sig fast i maskinen. Indføringsarket er et beskyttelsesark, som skal bruges ved specielle opgaver,
bl.a. ved laminering af:
– Stof
– Små stykker papir eller pap
– Kuffertmærker
– Spillebrikker
– Tørrede blade
– Silkepapir
– Fotos
– Avispapir
Samt i alle tilfælde hvor lamineringslommen ikke er fyldt helt ud. Et indføringsark kan bruges igen og igen så det er helt sikkert en god investering for din lamineringsmaskine.

Størrelse

303×216 mm.

Tykkelse

100 micron.

Antal

100 stk. pr. pakke.

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse