Klar Parat Læring + Standard pakke m. Teknologiforståelse

Varenummer: SL360001 Kategori

9.995,00 DKK ekskl. moms

Bliv medlem af Klar Parat Læring – et online univers for lærere – spækket med materiale til undervisning, aktiviteter, klasseledelse, mental sundhed og budskabsplakater.

Ved køb af adgang til Klar Parat Læring anbefaler vi, at der oplyses en hovedmail til skolen. På den måde skabes der et fælleslogin – uafhængigt af den enkelte medarbejder.

Tilføj til favoritter

1 års medlemskab til skoler
Med en bruger til Klar Parat Læring får hele skolen adgang til alt indhold, med ét enkelt login. Alle medarbejdere får dermed mulighed for at tilgå de mange filer. Søg, download og print – så er du i gang.

Efter det første år vil prisen for medlemskab til Klar Parat Læring være 4.495,- hvert år.

Adgang til hele portalen
Klar Parat Læring er en adgang på online portalen Positiverne, som indeholder tre afsnit med masser af muligheder for grundskoler – du får adgang til Budskabsplakater, Aktiv læring og selve Klar Parat Læring.

Adgang og betingelser
Vi anbefaler, at der ved køb af adgang til Klar Parat Læring oplyses en hovedmail til skolen.
På den måde skabes et fælleslogin – uafhængigt af den enkelte medarbejder.

Læs medlemsbetingelserne her

Adgang inklusiv Standard startpakke med Teknologiforståelse
Med denne Standard startpakke kan I indrette jeres skole med designs, der henvender sig til faget Teknologiforståelse. Ved at sætte fokus på teknologiforståelse i jeres indretning, så kan I være med til at sætte fokus på det digitale samfund, som vi lever i, i dag, og som vi alle skal lære at kunne agere i og forstå. I kan bruge de enkelte designs i jeres undervisningen, og derigennem lære eleverne om de fordele og konsekvenser, der findes i et digitalt samfund.

På Klar Parat Læring kan du finde opgaver, materialer og ressourcer, der passer til produkterne i startpakken. På den må bliver det let for dig, at inkludere produkterne i din undervisning.

En Standard startpakke indeholder:

  • 3 stk. Læringstavler, 90×120 cm
    • Kompetenceområder
    • Designzoner
    • Konstruktionstyper
  • 6 stk. Gulvmåtter, Ø50 cm
    • De 6 designzoner

Ved køb af denne adgang + startpakke vil du efterfølgende blive kontaktet af en medarbejder, der sikrer, at produkterne, størrelsesmæssigt, passer til jeres indretning.
Derudover vil du i løbet af ganske kort tid modtage en velkomstmail, og så er du klar til at logge ind og gå på opdagelse på Klar Parat Læring.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse