20jun
2018
0

AKTIV LÆRING -GULVFOLIE

2.495 DKK5.495 DKK

I denne udgave modtager du QR-koderne som gulvfolier, og dermed kan du lave din helt egen indendørs stafet, som kan bruges om og om igen. Det er helt op til dig, hvor de skal monteres, så du kan selv vælge, hvor lang banen skal være og hvor udfordrende det skal være at finde posterne.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Når læring, bevægelse og teknologi går op i en højere enhed.

Med denne løsning kan du forene leg, læring og bevægelse og lave en spændende stafet, hvor du helt selv kan vælge indholdet. Du modtager en række blå gulvfolier med unikke QR-koder, som skal monteres indendørs, og ved at scanne koden vil disse fungere som poster i din stafet.

Via den online adgang kan du helt selv definere stafettens indhold, så det er op til dig, om I skal arbejde med tabeller, geografi eller noget helt andet. Du kan nemt tilpasse indholdet så ofte du ønsker, så det passer til fag, formål og aldersgruppe, og det står dig frit for, om posterne skal indeholde ren tekst, billeder, videoer eller lydklip.

Inkluderet i prisen:
I denne pakke medfølger et login til vores online portal Positiverne.dk, hvorfra du kan vise og redigere indholdet af de enkelte QR-koder. Derudover medfølger dit ønskede antal af de unikke QR-koder, samt et startskilt-design hvorfra stafettens formål, regler og forløb defineres.

Det er muligt at få logo på gulvfolierne uden ekstra beregning, hvis du leverer et trykklart logo til vores grafiske afdeling.

Abonnement:
Adgangen til dine QR-koder og resten af funktionerne på Positiverne.dk, f.eks. vores populære budskabsplakater, gentegnes hvert år for kun kr. 879,-.

Du kan vælge mellem følgende pakker:

 • 5 poster + startskilt
 • 10 poster + startskilt
 • 20 poster + startskilt
 • 30 poster + startskilt

Sådan opretter du indhold til QR-koden:

 1. Klik på ’’rediger’’ ud for ’’startpost’’.
 2. Hver post har mange tekstfelter, som hver er markeret med et bogstav, så du har mulighed for at oprette flere aktiviteter, der kan vises på forskellige tidspunkter.
 3. Du kan f.eks. skrive en opgave, indsætte billeder eller en YouTube-video, og derudover kan du give mulighed for at svare på en opgave samt sætte en timer på, hvor længe der er til at svare på opgaven.
 4. Du kan gemme og få vist posten med det samme, eller du kan booke en tid for at få vist din aktivitet senere, og således kan du forberede aktiviteter flere dage i forvejen.
 5. Hvis du booker en tid, kan dine kolleger vælge at benytte en af de andre tekstfelter og reservere andre tidspunkter.

Har du brug for råd eller vejledning til hvordan du bruger produktet, kan du altid kontakte os på enten telefon eller mail.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.

Yderligere information

Antal

5 poster + start, 10 poster + start, 20 poster + start, 30 poster + start

Materiale

Folie.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen