20jun
2018
0

AKTIV LÆRING -GULVFOLIE

2.495 DKK5.495 DKK

Aktiv Læring er den del af Positivernes online portal, som forener leg, læring og bevægelse. I denne pakke modtager du gulvfolier med unikke QR-koder, der fungerer som poster, der tilsammen danner en stafet. Monteres indendørs.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Når læring, bevægelse og teknologi går op i en højere enhed.

Aktiv Læring er den del af Positivernes online portal, som forener leg, læring og bevægelse. I denne pakke modtager du gulvfolie med unikke QR-koder, som fungerer som poster, der tilsammen danner en stafet. Monteres indendørs. Afhængig af hvilken pakke du vælger vil du modtage fra 5 poster plus 1 startpost, til 30 poster plus 1 startpost.

Via den online adgang definerer du stafettens indhold. Måske skal I arbejde med tabeller, geografi eller noget helt tredje? Det er kun fantasien, der sætter grænser for posternes indhold. Indholdet kan tilpasses præcis så det passer til fag, formål og aldersgruppe. Indholdet kan ændres igen og igen og kan indeholde alt fra ren tekst, billeder til videoer og lydklip.

Inkluderet i prisen:
Med Aktiv Læring får du et login til en online portal. Derudover hører der unikke QR-koder samt et startskilt-design, hvorfra stafettens formål, regler og/eller forløb defineres. Alle pakker leveres inkl. adgang til Positiverne.dk, hvorfra indholdet af de enkelte QR-koder vises og redigeres. Desuden kan du få logo på skiltene uden ekstra beregning, hvis du leverer et tryk-klart logo til vores grafiker.

Det er også altid muligt at printe QR-koderne fra den online adgang, så de kan anvendes andre steder.

Har du brug for råd eller vejledning til hvordan du bruger produktet, er der fri telefon- og mail-support med i købet.

Abonnement:
Køb af dette produkt omfatter oprettelse af QR-koder. Adgangen til dine QR-koder og resten af funktionerne på Positiverne.dk gentegnes hvert år for kun kr. 879,-

Vælg mellem:

  • 5 poster + startskilt
  • 10 poster + startskilt
  • 20 poster + startskilt
  • 30 poster + startskilt

Sådan opretter du indhold til QR koden:

  1. Tryk på ”Rediger” udfor ”Startpost”.
  2. Hver post har mange tekstfelter, så du kan oprette flere aktiviteter, der kan vises på forskellige tidspunkter. De enkelte tekstfelter er markeret med bogstaver.
  3. Der kan skrives f.eks. en opgave, indsættes billeder eller f.eks. en Youtube. Derudover kan der gives mulighed for at svare, på eksempelvis en opgave, samt sættes timer på hvor længe der er til at svare på opgaven.
  4. Gem og få vist posten med det samme, eller Book en tid for at få vist din aktivitet senere. Med booking kan der forberedes aktiviteter flere dage i forvejen. På den måde kan dine kollegaer vælge at benytte et af de andre tekstfelter og reservere andre tidspunkter.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.

Yderligere information

Antal

5 poster + start, 10 poster + start, 20 poster + start, 30 poster + start

Materiale

Folie.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages