Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

BADGE STARTSÆT MED MASKINER OG TILBEHØR - Ø5,7 CM

Varenummer: SL120002 Kategori Mærker , , , , , ,

4.995,00 kr. ekskl. moms

Dette startsæt til badges indeholder både badgestanser, badgemaskine og badgesæt til 200 stk. badges med nål og 200 stk. med magnet, så du kan komme godt i gang med at være kreativ.

Dette startsæt består af de maskiner og dele du skal bruge, for at komme godt i gang med at lave badge og udfolde din kreativitet sammen med børnene. Når du laver badges, er mulighederne mange, så du kan dekorere dine badges og bruge dem til alt fra gaver, navneskilte, information, lege, kampagner og meget mere.

Du kan finde masser af skabeloner til badges på Leg og Læring – køb medlemskab her.

Badgemaskine
Med denne badgemaskine model 225 kan du lukke dine badges sammen, og den kan bruges til alle varianter lige fra nøgleringe til magneter. Den er lavet i et godt robust materiale, så den høje kvalitet sikrer, at den er slidstærk og kan bruges i mange år.

Badgestanser
Med denne badgestanser kan du skære dit papir, foto eller andet materiale til din badge ud i den nøjagtige størrelse, så det passer til badgen.

Badgesæt med nål
Dette nålsæt passer til badgemaskinen, og badgen har en diameter på 5,7 cm. Den har en nål på bagsiden, så den kan sættes på tøjet eller tasken.

Badgesæt med magnet
Dette magnetsæt med en diameter på 5,7 cm. passer til badgemaskinen. Selve badgen er magnetisk på bagsiden, så den kan placeres på f.eks. whiteboards, køleskabe eller andre magnetiske overflader.

Sættet med tilbehør indeholder følgende:

  • 400 stk. plast forsider.
  • 400 stk. badge forsider.
  • 200 stk. bagsider med nål.
  • 200 stk. flade bagsider.
  • 200 stk. magneter.

Vejledninger til badges
Download vejledning til brug af badgemaskine og tilbehør her.
Download skabelon til badge Ø5,7 cm her.

 

Størrelse

Ø 5,7 cm.

Antal

400 stk.

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse