Bliv testskole for Klar Parat Læring

Kategori

0,00 DKK ekskl. moms hver år

Bliv testskole af Klar Parat Læring – et online univers for lærere – spækket med materiale til undervisning, aktiviteter, klasseledelse, mental sundhed og budskabsplakater.

Vi anbefaler, at der oplyses en hovedmail til skolen. På den måde skabes der et fælleslogin – uafhængigt af den enkelte medarbejder.

Som testskole vil du have adgang til platformen i 45 dage. I løbet af din prøveperiode forpligter du dig til at indgå i en spørgeundersøgelse, men henblik på at optimere platformen og dets muligheder.

Tilføj til favoritter

Ønsker du at få indsigt i, hvad platformen indeholder og samtidig have mulighed for at præge udviklingen af indhold til sitet? Så kan du blive testskole for Klar Parat Læring.

Som testskole for Klar Parat Læring får du adgang til sitet, så du kan opleve, hvordan platformens indhold kan hjælpe jer med at skabe de bedste rammer for undervisningen og elevernes lyst til læring.

Hvis I ønsker at blive testskole for Klar Parat Læring, så anbefaler vi, at der oplyses en hovedmail til skolen – på den måde oprettes der et fælleslogin, uafhængigt af den enkelte medarbejder.

Ved at registrere sig som testskole for Klar Parat Læring, så accepterer I, at vi må kontakte jer med henblik på at få feedback omkring jeres oplevelser med sitet. Det kan være spørgsmål omkring, hvor nemt det er at navigere rundt på sitet, hvor relevant er indholdet, hvad fungerer og hvad fungerer ikke? Det er vigtigt for os, at I ønsker at deltage i disse undersøgelser, da det er jeres holdninger og oplevelser, der skal være med til at optimere og udvikle sitet ud fra jeres behov.

Adgangen for testskoler gælder i 45 dage, herefter vil I ikke længere have adgang til platformen.
Hvis I ønsker, at jeres adgangs fortsat skal gælde efter de 45 dages prøveperiode, så skal I huske at melde det til positiverne@exakt.dk inden udløb.

En abonnements adgang til Klar Parat Læring koster 4.495,- om året.

1 års medlemskab til skoler
Med en bruger til Klar Parat Læring får hele skolen adgang til alt indhold, med ét enkelt login. Alle medarbejdere får dermed mulighed for at tilgå de mange filer. Søg, download og print – så er du i gang.

Adgang til hele portalen
Klar Parat Læring er en adgang på online portalen Positiverne, som indeholder tre afsnit med masser af muligheder for grundskoler – du får adgang til Budskabsplakater, Aktiv læring og selve Klar Parat Læring.

Klar Parat Læring indeholder undervisningsmaterialer samt didaktiske og pædagogiske værktøjer, som er nemme at gå til, og som kan være med til at skabe flow, ro og overskud imellem aktiviteterne i hverdagen – for både elever og lærere. Læs mere om Klar Parat Læring.

Budskabsplakater indeholder over 800 plakater, der nemt og enkelt kan printes så budskabet kommunikeres klart og tydeligt. Der er kategorier som afstand, førstehjælp, sygdom, 17 verdensmål og mange, mange flere. Læs mere om Budskabsplakater.

Aktiv Læring indeholder allerede fra start af 10 QR-koder, hvor du selv kan uploade det indhold, som du ønsker vist, når koden scannes eller benytte et af vores læringsforløb. Der er her mulighed for at tilkøbe flere koder, så der kan laves en stafet, hvor deltagerne har mulighed for at svare på spørgsmål. Læs mere om Aktiv Læring.

Adgang og betingelser
Vi anbefaler, at der ved køb af adgang til Klar Parat Læring oplyses en hovedmail til skolen.
På den måde skabes et fælleslogin – uafhængigt af den enkelte medarbejder.

Læs medlemsbetingelserne her

Når du, via siden her, bliver testskole for Klar Parat Læring, vil du i løbet af ganske kort tid modtage en velkomstmail, og så er du klar til at logge ind på siden og gå på opdagelse i de mange muligheder.
Når jeres testperiode nærmer sig udløb, vil I blive kontaktet af en medarbejder, der vil interviewer jer omkring jeres oplevelser med sitet.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse