Dyrenes livscyklusser

Varenummer: Naturformidling005 Kategori Mærker , , ,

2.290 kr. ekskl. moms

Tilføj til favoritter

Har du nogensinde set en sommerfuglelarve eller en haletudse? De er en del af den livscyklus, der gælder for alle dyr i naturen, lige fra de bliver født, og til de dør. Nogle dyr føder levende unger, ligesom mennesker gør, nogle dyr lægger æg i vand, mens andre dyr lægger deres æg på land. Når æggene klækker, vokser dyrene op, lægger nye æg, og de dyr vokser også op og lægger nye æg, og sådan går livet i ring i uendelighed.

Designet er en del af vores sortiment af bæredygtige vægplader med fokus på naturformidling og er bl.a. udviklet i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.

Vægpladen måler 90×90 cm.

Den bæredygtige vægplade kan monteres både inden- og udenfor.

Størrelse

90×90 cm

Produktmedie

bæredygtig vægplade

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse