FARVEDE A4 LAMINERING 100 MIC. - HALLOWEENPAKKE, 500 STK.

Varenummer: laminering_halloweenpakke Kategorier , Mærker , , , ,

795,00 DKK ekskl. moms

En komplet pakke med 500 stk. A4 lamineringslommer i Halloweenfarver. Skab den rette Halloween stemning hos jer med ophæng af børnenes uhyggelige tegninger af flagermus, spøgelser eller andre væsener man forbinder med højtiden.

Tilføj til favoritter

Skab den rette Halloweenstemning hos jer med ophæng af børnenes uhyggelige tegninger af flagermus, spøgelser eller andre væsener man forbinder med højtiden. Med denne Halloweenpakke med farvede lamineringslommer kan I ophænge børnenes billeder, så de står flot og ikke tager skade af snavs, fugt etc. Pakken indeholder fem forskellige varianter af de gængse Halloweenfarver.

I denne pakke får du 500 stk. farvede lamineringslommer i 100 micron, så der er rig mulighed for at lade kreativiteten blomstre.

Lamineringslommen er farvet på bagsiden, og fronten er klar, så man tydeligt kan se, hvad der står. Hvis du hænger den farvede lamineringslomme op på en væg, dør eller lignende, vil man således kunne se en farvet kant, hvilket giver et flot og dekorativt udtryk.

Pakken indeholder fem forskellige farver:

  • Grøn
  • Lilla
  • Orange
  • Sort
  • Spejl

Der er 100 stk. af hver farve i pakken.

Når du laminerer dit materiale, sikrer du, at holdbarheden øges betydeligt, og samtidig beskytter laminering for snavs og fugt, så den farvede lamineringsfolie kan med fordel også bruges til udendørs læring.

Størrelse

A4.

Tykkelse

100 micron.

Antal

5 x 100 stk.

Farve

Lilla, Orange, Sort, Spejl, Grøn

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse