Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

Vægplade 100x175 cm - Gode læringssætninger

1.995,00 kr. ekskl. moms

Gør eleverne opmærksomme på, at måden de tænker om sig selv og egne evner, har en betydning for, hvordan de lærer. Med designet ”Gode læringssætninger” kan du ikke blot udfordre retorikken, men også sætte fokus normer og værdier i læringsfælleskabet.

Med abonnement til Klar Parat Læring kan du finde adskillelige understøttende print-selv materialer til emnet ‘klasseledelse’.

Inddrag designet som en del af undervisningen, og giv eleverne viden og forståelse for det fastlåste og udviklende mindset. Med vægpladen ”Gode læringssætninger” kan du ikke blot udfordre retorikken, men også sætte fokus normer og værdier i læringsfælleskabet. Giv eleverne stof til eftertanke, og pejl dem i retningen af et udviklende mindset. Inspirer dem til at forstå at talent udvikles gennem hårdt arbejde, fejl, gode strategier og feedback fra andre.

Lad designet bidrage til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. Designet kan bruges, som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan det visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring de faglige indhold.

Vægplade, 100×175 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle. Kan monteres ude og inde.

Størrelse

100×175 cm

Produktmedie

3 mm vægplade med UV print

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse