Gode læringssætninger

Fra 149 kr. ekskl. moms

Tilføj til favoritter

Gør eleverne opmærksomme på, at måden de tænker om sig selv og egne evner, har en betydning for, hvordan de lærer.

Skab rammer som motiverer eleverne til at ændre deres retorik omkring sig selv og deres tilgang til det faglige indhold i undervisningen.

Inddrag værktøjet som en del af undervisningen. Giv eleverne viden og forståelse for det fastlåste og udviklende mindset. Med “Gode læringssætninger” kan du ikke blot udfordre retorikken, men også sætte fokus normer og værdier i læringsfælleskabet. Giv eleverne stof til eftertanke og pejl dem i retningen af et udviklende mindset. Inspirer dem til at forstå at talent udvikles gennem hårdt arbejde, fejl, gode strategier og feedback fra andre.

 

Lad værktøjet bidrage til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. Brug plakaten som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan et visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring de faglige indhold.

OBS: Der findes en masse undervisningsmateriale til temaet på vores online portal til grundskolen “Klar Parat Læring”.

Antal

1 stk., 5 stk.

Størrelse

70×50

Materiale

Plakatpapir, Skiltekarton 3 mm

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse