Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

Vægplade 100x70 cm - Hvad har jeg lært?

1.390,00 kr. ekskl. moms

Sæt din egen praksis under loop og styrk kvaliteten af din undervisning med denne læringstavle. Lad eleverne reflektere over deres egen rolle i læringsfælleskabet og tage ejerskab i deres egen læreproces og giv dem mulighed for at give feedback på undervisningens form og indhold.

Med abonnement til Klar Parat Læring kan du finde adskillelige understøttende print-selv materialer til emnet ‘klasseledelse’.

Skab en stærk og sund evalueringskultur på din skole med denne designet. Find post-it blokken frem og lad eleverne forholde sig aktivt til de forskellige undervisningsaktiviteter ved at stille sig selv spørgsmålet “Hvad har jeg lært?”. Sæt din egen praksis under lup og styrk kvaliteten af din undervisning og samspillet med dine elever. Lad eleverne reflektere over deres egen rolle i læringsfælleskabet og tage ejerskab i deres egen læreproces og giv dem mulighed for at give feedback på undervisningens form og indhold.

Dette evalueringsværktøj bidrager til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. Designet kan bruges som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan det visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring de faglige indhold.

Forslag

  • Lad eleverne evaluere undervisningens indhold, ved at skrive en Post-it og sætte den på læringstavlen. Eleverne kan give stjerner, smileys eller skriv en kort sætning. Saml sedlerne sammen og bliv klogere på, hvad dine elever mener.
  • Brug samme aktivitet, hvor eleverne kan være anonyme. Saml sedlerne sammen og få en forståelse for, hvad dine elever mener. Brug denne viden til at undersøge din egen praksis og styrke samspillet med dine elever.
  • Lad eleverne reflekter og formulere, hvad de har fået ud af en undervisningsaktivitet, en lektion eller dagen.

Vægplade, 100×70 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle. Kan monteres ude og inde.

Størrelse

100×70 cm

Produktmedie

3 mm vægplade med UV print

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse