Jordens atmosfære

Få en forsmag på hvilke materialer du kan finde på Klar Parat Læring.
Her får du en opgave med Jordens atmosfære fra vores Naturfag og science kategori, som du helt uforpligtende kan downloade og printe ud til brug i undervisningen.

Tilføj til favoritter

Jordens atmosfære består af i alt fem sfærer. Men hvor meget ved vi egentlig om dem?

Med denne aktivitet kan du gøre emnet mere relaterbart for børnene og lære dem om, hvad der befinder sig i de forskellige sfærer.

De skal klippe forskellige objekter ud og klistre dem fast på den rigtige sfærer. Det giver en bedre visuel forståelse for, hvor langt væk de enkelte objekter befinder sig fra jorden.

 

Afprøv materialet i klassen og få et lille indblik i, hvilke materialer du kan finde på Klar Parat Læring. Platformen indeholder læringsforløb, plakater, opgaver, spil, brain breaks, læseværktøjer og meget mere, som alt sammen kan skabe de bedste rammer for din undervisning og understøtte elevernes lyst til læring og glæden ved at gå i skole.

Find flere gratis materialer her.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse