Kan du finde alle dyrene?

Varenummer: Naturformidling007 Kategori Mærker , , ,

3.790 kr. ekskl. moms

Tilføj til favoritter

Børn lærer bedst, når de har det sjovt. Lad børnene fordybe sig i dette design, der viser dyrene i de danske skove. Her kan børnene lede efter alle skovens dyr og samtidig lære, hvor de bor. De kan bl.a. se, at uglen bor i et hul i træerne og at frøen holder sig til nær vandhullet. Gør læringen om dyrene i den danske skov til en leg med dette kan-du-finde-design til skolen og dagtilbuddet. Designet er intuitivt og gør læringen visuel. Børnene lærer også at sætte navne på de mange forskellige dyr med oversigten øverst på designet. 

Designet er en del af vores sortiment af bæredygtige vægplader med fokus på naturformidling og er bl.a. udviklet i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.

Vægpladen måler 130×130 cm.

Den bæredygtige vægplade kan monteres både inden- og udenfor.

Størrelse

130×130 cm

Produktmedie

bæredygtig vægplade

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse