Klar Parat Læring + Whiteboard med Klasseledelse, inkl. magneter

Varenummer: SL712070 Kategori

5.995,00 DKK ekskl. moms

Bliv medlem af Klar Parat Læring – et online univers for lærere – spækket med materiale til undervisning, aktiviteter, klasseledelse, mental sundhed og budskabsplakater. Dette er en pakkeløsning, hvor du både får adgang til platformen og en startpakke til klasseledelse.

Ved køb af adgang til Klar Parat Læring anbefaler vi, at der oplyses en hovedmail til skolen. På den måde skabes der et fælleslogin – uafhængigt af den enkelte medarbejder.

Tilføj til favoritter

1 års medlemskab til skoler
Med en bruger til Klar Parat Læring får hele skolen adgang til alt indhold, med ét enkelt login. Alle medarbejdere får dermed mulighed for at tilgå de mange filer. Søg, download og print – så er du i gang.

Efter det første år vil prisen for medlemskab til Klar Parat Læring være 4.495,- hvert år.

Adgang til hele portalen
Klar Parat Læring er en adgang på online portalen Positiverne, som indeholder tre afsnit med masser af muligheder for grundskoler – du får adgang til Budskabsplakater, Aktiv læring og selve Klar Parat Læring.

Adgang og betingelser
Vi anbefaler, at der ved køb af adgang til Klar Parat Læring oplyses en hovedmail til skolen.
På den måde skabes et fælleslogin – uafhængigt af den enkelte medarbejder.

Læs medlemsbetingelserne her

Adgang inklusiv pakke med Klasseledelse
Styrk din klasseledelse og skab fleksible undervisningsmiljøer, som både understøtter det almene og det specielle. Med denne tavle og de tilhørende magneter med piktogrammer kan du visualisere undervisningens indhold og arbejdsformer. Tavlen skal hjælpe eleverne til at få visuelt overblik over dagens rytme og timens aktiviteter. Lad disse værktøjer visualisere dine forventninger til eleverne, fjerne usikkerhed omkring aktivitetens eller opgavens formål og skabe et naturligt flow mellem aktiviteterne. Værktøjet får eleverne til tage ejerskab i processen og øger deres selvstændighed.

På Klar Parat Læring kan du finde opgaver, materialer og ressourcer, der passer til klasseledelse. På den må bliver det let for dig, at inkludere produkterne i din undervisning.

En startpakke med klasseledelse indeholder:

  • En whiteboardtavle, 120×90 cm, med gitter og stemmeskala, inkl. pil til stemmeskala
  • Magneter med co-undervisning, 31×35 cm – 6 stk.
  • Magneter med arbejdsformer med tekst, 31×35 cm – 8 stk.
  • Magneter med arbejdsformer, 31×35 cm – 8 stk.
  • Magneter med fag og aktiviteter, 7×8,5 cm – 25 stk.

Ved køb af denne adgang + startpakke vil du efterfølgende modtage en ordrebekræftelse på din bestilling.
Derudover vil du i løbet af ganske kort tid modtage en velkomstmail, og så er du klar til at logge ind og gå på opdagelse på Klar Parat Læring.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse