Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

Vægplade 60x90 cm - Klar til undervisning?

1.090,00 kr. ekskl. moms

Få en god start på timen og skab gode klasserumsstrategier ved at lade eleverne orientere sig med vægpladen ”Klar til undervisning”. De visuelle udtryk guider og hjælper eleverne til hvad de skal gøre, når de kommer ind fra frikvarter eller møder i skole.

Med abonnement til Klar Parat Læring kan du finde adskillelige understøttende print-selv materialer til emnet ‘klasseledelse’.

Få en god start på timen og skab gode klasserumsstrategier ved at lade eleverne orientere sig med vægpladen ”Klar til undervisning”. Forskning viser, at den gode start på timen og den gode stemning er vigtigt for indlæring, da den styrker muligheden for lagring af viden i langtidshukommelsen.

Vægpladen understøtter det almene og det specielle i klasseværelset. Tavlens fem udsagn understøttes af en enkel og tydelig grafik, som gør det nemt at følge og forstå anvisningerne. De visuelle udtryk guider og hjælper eleverne til hvad de skal gøre, når de kommer ind fra frikvarter eller møder i skole. Eleverne får mulighed for at tage ansvar og opleve at være blive selvhjulpne og selvstændige.

Lad designet bidrage til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. Vægpladen kan bruges, som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan det visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring de faglige indhold.

Vægplade, 60×90 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle. Kan monteres ude og inde.

Størrelse

60×90 cm

Produktmedie

3 mm vægplade med UV print

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse