Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

Vægplade 100x175 cm - Konflikthjælper/starter

2.890,00 kr. ekskl. moms

Brug konflikthjælperen som visuelt støttesystem, når eleverne skal løse deres konflikter i klassen eller i frikvartererne. Hæng konflikthjælperen op i skolegården eller på gangen.

Med abonnement til Klar Parat Læring kan du finde adskillelige understøttende print-selv materialer til emnet ‘klasseledelse’.

Brug konflikthjælperen som visuelt støttesystem, når eleverne skal løse deres konflikter i klassen eller i frikvartererne. Hæng konflikthjælperen op i skolegården eller på gangen. Inspirer og giv børnene værktøjerne til at tage ansvar og handle efter bedste evne.

Inddrag designet i undervisningen og skab en forebyggende indsats, inden skaden er sket.  Giv børnene stof til eftertanke og mulighed for at reflektere over deres egen og andres rolle i konflikterne. Designet kan bruges, som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan det visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring de faglige indhold.

Vægplade, 100×175 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle. Kan monteres ude og inde.

Størrelse

100×175 cm

Produktmedie

3 mm vægplade med UV print

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse