Konflikthjælper

Få en forsmag på hvilke materialer du kan finde på Klar Parat Læring.
Her får du en plakat med Konflikthjælper fra vores Klasseledelse kategori, som du helt uforpligtende kan downloade og printe ud til brug i undervisningen.

Tilføj til favoritter

Brug konflikthjælperen, som visuelt støttesystem, når eleverne skal løse deres konflikter i klassen eller i frikvartererne. Print, laminer og hæng konflikthjælperen op i skolegården eller på gangen.

Inspirer og giv børnene værktøjerne til at tage ansvar og handle efter bedste evne. Inddrag tavlen i undervisning og skab en forbyggende indsats inden skaden er sket. Giv børnene stof til eftertanke og mulighed for at reflektere over deres egen og andres rolle i konflikterne.

Brug plakaten som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen.

 

Afprøv materialet i klassen og få et lille indblik i, hvilke materialer du kan finde på Klar Parat Læring. Platformen indeholder mange flere materialer med klasseledelse samt andre didaktiske og pædagogiske værktøjer, som skal styrke din klasseledelse og skabe ro og overskud imellem aktiviteterne i hverdagen – for både elever og lærere.

Find flere gratis materialer her.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse