Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

Konflikthjælper

Få en forsmag på hvilke materialer du kan finde på Klar Parat Læring.
Her får du en plakat med Konflikthjælper fra vores Klasseledelse kategori, som du helt uforpligtende kan downloade og printe ud til brug i undervisningen.

Brug konflikthjælperen, som visuelt støttesystem, når eleverne skal løse deres konflikter i klassen eller i frikvartererne. Print, laminer og hæng konflikthjælperen op i skolegården eller på gangen.

Inspirer og giv børnene værktøjerne til at tage ansvar og handle efter bedste evne. Inddrag tavlen i undervisning og skab en forbyggende indsats inden skaden er sket. Giv børnene stof til eftertanke og mulighed for at reflektere over deres egen og andres rolle i konflikterne.

Brug plakaten som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen.

 

Afprøv materialet i klassen og få et lille indblik i, hvilke materialer du kan finde på Klar Parat Læring. Platformen indeholder mange flere materialer med klasseledelse samt andre didaktiske og pædagogiske værktøjer, som skal styrke din klasseledelse og skabe ro og overskud imellem aktiviteterne i hverdagen – for både elever og lærere.

Find flere gratis materialer her.

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse