Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

KPL-Klasseaktivitet til indskoling

Varenummer: KPL-Klasseaktiviteter (indskoling) Kategori Mærker , , , , , ,

2.795,00 kr. ekskl. moms

Med pakken Klasseaktivitet til indskoling kan du understøtte det almene og det specielle i klasselokalet samt øge deltagelsesmuligheder for alle elever. De syv visuelle værktøjer motiverer, skaber nysgerrighed og inddrager eleverne i undervisningens indhold.

Med pakken Klasseaktivitet til indskoling kan du understøtte det almene og det specielle i klasselokalet samt øge deltagelsesmuligheder for alle elever. De syv visuelle værktøjer motiverer, skaber nysgerrighed og inddrager eleverne i undervisningens indhold.

Med i pakken får du:
  • Læringspyramiden: Visualiser hvordan man lærer mest og bedst. Eleverne kan blive nysgerrige på deres eget læringsudbytte, og får mulighed for at reflektere over deres egen læreproces alene og i samspil med andre.
  • Stemmeskala: Imødekom dine elevers behov for fordybelse og arbejdsro ved at visualisere dine forventninger klassens arbejdsmiljø.
  • Problemskala: Når der opstår problemer i skoletiden, kan denne problemskala hjælpe eleverne til at mentalisere, skalere og forstå problemets intensitet.
  • Hvordan vil du hilse: En god start på dagen, på timen eller bare en brain break. Du kan hilse på dine elever eller de kan hilse på hinanden. En god mulighed for at se hinanden i øjnene, én ad gangen og lade eleverne ”hilse” på hver deres unikke måde.
  • Mit batteri: Brug denne tavle som markør, når skal eleverne skal blive bevidste om hvad der sker, når energiniveauet er lavt. Vis ligeledes hvordan det påvirker deres humør og læringsudbytte, samt hvad der kan bidrage til at få energien tilbage igen.
  • Dagen i dag: Brug denne aktivitet som en del af jeres faste morgenrutine. Det er en god måde at lære navnene på årstider, måneder, ugedage, datoer med ordenstal samt vejr-fænomener. Piktogrammer til tavlen kan hentes på vores online portal Klar Parat Læring.
  • Klar til undervisning: De første fem minutter af lektionen er særligt vigtige for kvaliteten af det læringsudbytte, eleverne opnår. Hvis timen starter med uro, larm, måske misforståelser som skaber en dårlig stemning, kan det have stor indvirkning på elevernes motivation og mulighed for at lære. Ophænget guider de elever som har behov for klare og tydelige forventninger og understøtter muligheden for gode vaner i klasseværelset.
Antal

7 stk.

Størrelse

70×50

Klassetrin

Indskoling

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse