Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

KPL-Klasseaktiviteter

Varenummer: KPL-Klasseaktiviteter Kategori Mærker , , , ,

1.895,00 kr. ekskl. moms

Med denne pakke kan du understøtte det almene og det specielle i klasselokalet samt øge deltagelsesmulighederne for alle elever. De fire visuelle værktøjer motiverer, skaber nysgerrighed og inddrager eleverne i undervisningens indhold.

Med pakken Klasseaktiviteter kan du understøtte det almene og det specielle i klasselokalet samt øge deltagelsesmulighederne for alle elever. De fire visuelle værktøjer motiverer, skaber nysgerrighed og inddrager eleverne i undervisningens indhold.

Med i pakken får du:
 • Læringspyramiden: Visualiser hvordan man lærer mest og bedst. Eleverne kan blive nysgerrige på deres eget læringsudbytte, og får mulighed for at reflektere over deres egen læreproces alene og i samspil med andre.
 • Hvad har jeg lært: Find post-it blokken frem og lad eleverne forholde sig aktivt til de forskellige undervisningsaktiviteter ved at stille sig selv spørgsmålet “Hvad har jeg lært?”. Lad eleverne reflektere over deres egen rolle i læringsfælleskabet, få et indblik i deres egen læreproces og giv dem mulighed blive hørt i forhold til undervisningens form og indhold.
 • Mentalt tjek-in: Find post-it blokken frem og lad eleverne forholde sig aktivt til deres mentale sundhed og trivsel. Plakaten kan bruges til:
  • At skabe rammer, som giver bedre betingelser for at børn og unge lærer at leve et mentalt sundt liv.
  • At signalere at det er okay at spørge om hjælp, og at der er hjælp at hente.
  • At blive bedre til at spotte de elever, som har brug for en ekstra hånd.
  • Giv eleverne mulighed for at reflektere og mærke efter, hvordan de har det.
 • Problemskala: Når der opstår problemer i skoletiden, kan denne problemskala hjælpe eleverne til at mentalisere, skalere og forstå problemets intensitet.
Antal

4 stk.

Størrelse

70×50

Klassetrin

Indskoling, Mellemtrin, Udskoling

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse