Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

KPL-Mental Sundhed

2.395,00 kr. ekskl. moms

Sæt fokus på mental sundhed i undervisningen med disse seks tavler. Tavlerne indeholder aktiviteter og informationer som skaber dialog og refleksion.

Sæt fokus på mental sundhed i undervisningen med disse seks tavler. Tavlerne indeholder aktiviteter og informationer som skaber dialog og refleksion. Målet er at eleverne får brugbare strategier, som de kan bruge i deres hverdag og i processen lærer, hvordan de skaber et mentalt sundt liv.

Med i pakken får du:
 • Mentalt Tjek-in: Find post-it blokken frem og lad eleverne forholde sig aktivt til deres mentale sundhed og trivsel. Plakaten kan bruges til:
  • At skabe rammer, som giver bedre betingelser for at børn og unge lærer at leve et mentalt sundt liv.
  • At signalere at det er okay at spørge om hjælp, og at der er hjælp at hente.
  • At blive bedre til at spotte de elever, som har brug for en ekstra hånd.
  • Giv eleverne mulighed for at reflektere og mærke efter, hvordan de har det.
 • Mental Sundhed: Brug denne tavle til at sætte fokus på mental sundhed i undervisningen. Skab dialog med fokus på informationerne på tavlen, oplyse dine eleverne om, hvordan de skaber et sundt mentalt liv og giv dem samtidig gode strategier til at skabe gode vaner i hverdagen.
 • Mental Sundhed – Øvelse:Denne enkelte mindfulnessøvelse kan bruges som en nedreguleringsteknik eller hjælpe eleverne med at få ro på krop og sind. Øvelsen kan bruges når som helst og hvor som helst.
 • Mit batteri: Brug denne tavle som markør, når skal eleverne skal blive bevidste om hvad der sker, når energiniveauet er lavt. Vis ligeledes hvordan det påvirker deres humør og læringsudbytte, samt hvad der kan bidrage til at få energien tilbage igen.
 • 10 Gode vaner: Brug tavlen til at skabe dialog med fokus på at skabe gode vaner, når de anvender de sociale medier og andre apps på deres telefoner.
 • Gode læringssætninger: Inddrag tavlen som en del af undervisningen, og giv eleverne viden og forståelse for det fastlåste og udviklende mindset. Med tavlen kan du ikke blot udfordre retorikken, men også sætte fokus normer og værdier i læringsfælleskabe og gøre eleverne opmærksomme på, at måden de tænker om sig selv og egne evner, har en betydning for, hvordan de lærer.
Antal

6 stk.

Størrelse

70×50

Klassetrin

Mellemtrin, Udskoling

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse