Læringspyramiden

Få en forsmag på hvilke materialer du kan finde på Klar Parat Læring.
Her får du en plakat med Læringspyramiden fra vores Klasseledelse kategori, som du helt uforpligtende kan downloade og printe ud til brug i undervisningen.

Tilføj til favoritter

Brug Læringspyramiden som et visuelt redskab til at inddrage, aktivere og engagere eleverne i undervisningens form og indhold. Med ”Læringspyramiden” kan læreren visualisere, hvordan man lærer bedst, og eleverne kan blive nysgerrige på deres eget læringsudbytte, og får mulighed for at reflektere over deres egen læreproces alene og i samspil med andre.

Fif

  • Brug læringspyramiden som visuelt støtteværktøj til når eleverne skal skifte mellem arbejdsformer.
  • Stil kritiske spørgsmål og engager eleverne ved at spørge ind til værktøjet: ”Hvorfor skal vi lave gruppearbejde om dette emne?”
    Eleven ser på Læringspyramiden og svarer: “Fordi jeg lærer mere ved at tale om det, jeg lærer” eller “fordi jeg lærer meget af at lære andre om emnet”.

På denne måde kan læreren nemt tydeliggøre sine forventninger til eleverne, fjerne usikkerhed omkring aktivitetens formål og skabe et naturligt flow mellem aktiviteterne.

Lad Læringspyramiden bidrage til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. Læringstavlen kan bruges som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan det visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring de faglige indhold.

 

Afprøv materialet i klassen og få et lille indblik i, hvilke materialer du kan finde på Klar Parat Læring. Platformen indeholder mange flere materialer med klasseledelse samt andre didaktiske og pædagogiske værktøjer, som skal styrke din klasseledelse og skabe ro og overskud imellem aktiviteterne i hverdagen – for både elever og lærere.

Find flere gratis materialer her.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse