Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

Vægplade 100x100 cm - Læringspyramiden

1.850,00 kr. ekskl. moms

Med ”Læringspyramiden” kan læreren visualisere, hvordan man lærer bedst. Eleverne kan blive nysgerrig på deres eget læringsudbytte, og får mulighed for at reflektere over deres egen læreproces alene og i samspil med andre.

Med abonnement til Klar Parat Læring kan du finde adskillelige understøttende print-selv materialer til emnet ‘klasseledelse’.

Brug Læringspyramiden som et visuelt redskab til at inddrage, aktivere og engagere eleverne i undervisningens form og indhold. Med ”Læringspyramiden” kan læreren visualisere, hvordan man lærer bedst. Eleverne kan blive nysgerrig på deres eget læringsudbytte, og får mulighed for at reflektere over deres egen læreproces alene og i samspil med andre.

Brug læringspyramiden som visuelt støtteværktøj, når eleverne skal skifte mellem arbejdsformer. Stil kritiske spørgsmål og engager dem ved at spørge ind til værktøjet: ”Hvorfor skal vi lave gruppearbejde om dette emne”? Eleven ser på Læringspyramiden og svarer: “Fordi jeg lærer mere ved at tale om det, jeg lærer” eller “fordi jeg lærer meget af at lære andre om emnet”. På denne måde kan læreren nemt tydeliggøre sine forventninger til eleverne, fjerne usikkerhed omkring aktivitetens formål og skabe et naturligt flow mellem aktiviteterne.

Lad Læringspyramiden bidrage til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. Læringstavlen kan bruges, som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan det visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring de faglige indhold.

Vægplade, 100×100 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle. Kan monteres ude og inde.

Størrelse

100×100 cm

Produktmedie

3 mm vægplade med UV print

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse