Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

Vægplade 100x70 cm - Mentalt tjek-in

1.390,00 kr. ekskl. moms

Med dette design kan du have fokus på elevernes mentale sundhed og trivsel. Skab rammer, som skaber de bedste betingelser for, at børn og unge lærer at leve et mentalt sundt liv.

Med abonnement til Klar Parat Læring kan du finde adskillelige understøttende print-selv materialer til emnet ‘klasseledelse’.

Med dette design kan du have fokus på elevernes mentale sundhed og trivsel. Skab rammer, som skaber de bedste betingelser for, at børn og unge lærer at leve et mentalt sundt liv. Signalér at det er okay at spørge om hjælp, og at der er hjælp at hente. Bliv bedre til at spotte de elever som har brug for en ekstra hånd, og giv eleverne mulighed for at reflektere og mærke efter, hvordan de har det.

Lad motivet bidrage til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. Designet kan bruges, som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan det visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring de faglige indhold.

Vægplade, 100×70 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle. Kan monteres ude og inde.

Størrelse

100×70 cm

Produktmedie

3 mm vægplade med UV print

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse