Naturbogen

Få en forsmag på hvilke materialer du kan finde på Leg og Læring.
Her får du vores populære Naturbog, som du helt uforpligtende kan downloade og printe ud til børnene i jeres dagtilbud eller i indskolingen.

Tilføj til favoritter

Med Naturbogen kan du sætte gang i børnenes nysgerrighed og lyst til at udforske naturen.
Bogen er udviklet med særlig fokus på lærerplanstemaet: Natur og udeliv.

Materialet opmuntrer og støtter børnene i at få autentiske oplevelser med naturen samt at lave egne undersøgelser og observationer. Naturbogen øger samtidig børnenes kommunikative færdigheder med nysgerrige spørgsmål fra det pædagogiske personale.

Bogen indeholder følgende sider:

  • Min dag i naturen – hvad har I oplevet? Hvordan var vejret? Kan I tegne en tegning der beskriver jeres dag?
  • Hvilke dyr stødte I på i naturen?
  • Mine stempler – saml alle 6 stempler ved at gå på opdagelse i naturen. Find bl.a. blade, blomster og kastanjer.
  • 6 sider til jeres naturfund. Hvad har I fundet? Hvad ved I om det i har fundet? Der er lavet plads til at kunne lime tørrede blade og andre ting på siderne, så de bliver børnenes egen scrapbog.

Sæt gerne siderne i plastiklommer og saml dem i en mappe. Derved kan I altid printe flere sider til naturfund til jeres næste tur ud i naturen.

 

Gå på opdagelse i materialet og få et indblik i, hvilke materialer du kan finde på Leg og Læring. Platformen indeholder plakater, opgaver, spil, aktiviteter og meget mere, som alt sammen kan inddrages i det pædagogiske arbejde.

Find flere gratis materialer her.

 

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse