Naturens regler

Varenummer: Naturformidling009 Kategori Mærker ,

1.390 kr. ekskl. moms

Tilføj til favoritter

Hvordan er det nu, man opfører sig bedst i naturen? Vi synes ikke, at det er særlig sjovt, hvis der pludselig ligger en grævling i sengen, eller hvis der løber mus rundt på gulvet derhjemme. Men dyrene synes heller ikke, at det er særlig sjovt, hvis nogen pludselig stikker hovedet ind i deres huler. Hvis man vil lave bål, skal man passe på, at ilden ikke spreder sig, og hvis man bader på stranden, skal man kende badeflagene, så man ikke driver til havs. Ved at kende naturens regler passer vi bedst på naturen omkring os og ikke mindst hinanden.

Designet er en del af vores sortiment af bæredygtige vægplader med fokus på naturformidling og er bl.a. udviklet i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.

Vægpladen måler 90×45 cm.

Den bæredygtige vægplade kan monteres både inden- og udenfor. 

Størrelse

90×45 cm

Produktmedie

bæredygtig vægplade

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse