Smag på Danmarks natur

Varenummer: Naturformidling010 Kategori Mærker , , , ,

2.290 kr. ekskl. moms

Tilføj til favoritter

Man kan købe de fleste madvarer i supermarkederne, men naturens egen mad smager nu engang bedst. Man skal dog have styr på, hvilke planter man må spise, så man ikke kommer til at spise giftige planter, som kan give ondt i maven. Her er et udpluk af nogle af de planter, man kan finde i skoven, på stranden og andre steder. Husk, at man altid skal lade noget være tilbage i naturen, man bør derfor aldrig tage mere, end hvad der kan være i en almindelig bærepose.

Designet er en del af vores sortiment af bæredygtige vægplader med fokus på naturformidling og er bl.a. udviklet i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.

Vægpladen måler 90×90 cm.

Den bæredygtige vægplade kan monteres både inden- og udenfor.

Størrelse

90×90 cm

Produktmedie

bæredygtig vægplade

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse