Stemmeskala

Få en forsmag på hvilke materialer du kan finde på Klar Parat Læring.
Her får du en plakat med Stemmeskala fra vores Klasseledelse kategori, som du helt uforpligtende kan downloade og printe ud til brug i undervisningen.

Tilføj til favoritter

Imødekom dine elevers behov for fordybelse og arbejdsro ved at visualisere dine forventninger klassens arbejdsklima.

Brug denne stemmeskala til at understøtte det almene og det specielle i klasseværelset.

Print, laminer og hæng Stemmeskalaen på et whiteboard eller en anden flade. Print også en pil, som kan tydeliggøre for alle i klassen, hvilken ”stemme”, som skal anvendes i undervisningsaktiviteten.

Brug tavlen når du skal skifte arbejdsform og/eller aktivitet, og lad eleverne orientere sig efter dine anvisninger.

Lad Stemmeskalaen bidrage til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. Skalaen kan bruges som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan det visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring det faglige indhold.

 

Afprøv materialet i klassen og få et lille indblik i, hvilke materialer du kan finde på Klar Parat Læring. Platformen indeholder mange flere materialer med klasseledelse samt andre didaktiske og pædagogiske værktøjer, som skal styrke din klasseledelse og skabe ro og overskud imellem aktiviteterne i hverdagen – for både elever og lærere.

Find flere gratis materialer her.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse