Videnskabens helte

Tilføj til favoritter

Videnskabens helte (Stephen Hawking, Niels Bohr, Nielsine Nielsen, Inge Lehmann, Tycho Brahe, H.C Ørsted og Marie Curie). 

Demonstrer overfor eleverne, hvordan et almindeligt menneske kan være med til at ændre historiens gang og forme det samfund, vi kender i dag.

Brug denne opgave til at motivere og inspirere eleverne til at turde tænke store tanker og illustrere, hvordan deres egne ideer også kan være en vigtig brik i det store puslespil, som kan være med til at påvirke og forandre samfundet.

Personerne, som præsenteres i denne opgave, har med sine bedrifter, været med til at ændre vores syn op videnskaben – men hvordan? 

Dette materiale er en del af emnet Teknologiforståelse, men kan også benyttes i forbindelse med andre temaer eller fag.

Andre opgaver i samme serie:

  • Videnskabens helte (Stephen Hawking, Niels Bohr, Nielsine Nielsen, Inge Lehmann, Tycho Brahe, H.C Ørsted og Marie Curie).
  • Videnskabens heltinder (Nielsine Nielsen, Inge Lehmann og Marie Curie).
  • Inge Lehmann
  • Niels Bohr

 

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse