RØD A4 RAMMEFOLIE 80 MIC. - 100 STK.

199 kr. ekskl. moms

Pakke med 100 stk. røde rammefolier i 80 micron, som kan bruges til at lave en flot afslutning på tegninger, billeder og andre kreative værker.

Tilføj til favoritter

Denne pakke indeholder 100 stk. lamineringslommer med en flot rød ramme i trælook.

Med disse røde rammefolier kan du laminere børnenes tegninger og andre kreative værker, og give dem et flot og dekorativt udtryk, så de f.eks. kan bruges som ophæng, gaver til forældre og bedsteforældre, diplomer og meget mere.

Når du laminerer dit materiale, sikrer du, at holdbarheden øges betydeligt, og samtidig beskytter laminering for snavs og fugt, så rammefolien kan med fordel også bruges til udendørs læring.

Størrelse

A4.

Tykkelse

80 micron.

Farve

Rød.

Antal

100 stk.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse