Et univers af materialer til din undervisning

Klar Parat Læring er et kreativt onlineunivers med undervisningsmaterialer til de fleste fag i grundskolen samt didaktiske og pædagogiske værktøjer, som skal styrke din klasseledelse og skabe ro og overskud imellem aktiviteterne i hverdagen – for både elever og lærere.

Materialer udviklet med fokus på

På Klar Parat Læring finder du

Materialer med udgangspunkt i dine behov

Hos Klar Parat Læring har vi et formål – at skabe værktøjer og undervisningsmateriale til dig, så du kan få mulighed for at skabe de bedste rammer for din undervisning og derved understøtte elevernes lyst til læring og glæden ved at gå i skole. Indholdet tager udgangspunkt i elevernes hverdag, og platformen opdateres jævnligt med nye aktiviteter.

Udover undervisningsmateriale finder du eksempelvis også indhold, der kan styrke dine elevers mentale sundhed. Her er der ikke blot tale om forløb men også værktøjer, som du kan inddrage på daglig basis til at understøtte trivsel og refleksion hos eleverne.

Lidt om Klar Parat Læring

Lige deltagelsesmuligheder

Vores undervisningsmateriale er inspireret af verdensmålene, og vi forsøger at inddrage temaer og elementer fra målene i vores materiale.

Derudover har vi også stor fokus på at udvikle materiale, der både understøtter og udfordrer alle elever uanset vilkår og niveau.

Alle eleverne har ret til undervisning, der er tilpasset deres behov, og derfor er det vores højeste prioritet at bidrage med indhold, der kan hjælpe læreren til at opnå lige deltagelsesmuligheder for alle elever i klassen.

Derfor fokuserer vi på, at udvikle materialer med tydelige og inkluderende rammer.

Visuel kommunikation

Det er et vigtigt fundament for børns læring og trivsel, at de kan deltage i fællesskabet, når de er i skole. Derfor kan du være sikker på, at vores materialer er både inkluderende og med tydelige rammer. Det sikrer vi ved at anvende visuel kommunikation i vores materialer og værktøjer. 

De visuelle elementer kan både motivere og støtte eleverne til at opnå en større forståelse for opgavens formål.

Det samme gælder for vores klasseledelsesværktøjer, som både kan understøtte det almene og det specielle. Lad værktøjerne inspirere dig til at indføre enkelte, simple og overskuelige retningsgivende markører i undervisningen, som understøtter elevernes forståelse for lektionen, og tydeliggør hvad, hvor, hvordan og med hvem aktiviteterne skal forløbe.

Med Klar Parat Læring får du også adgang til Budskabsplakater

Som bruger på Klar Parat Læring får også adgang til vores populære afsnit med over 800 Budskabsplakater. Plakaterne er budskaber, der gør det nemt at kommunikere til børnene, forældre og andre gæster. Der er emner som Hygiejne, Skolefest, Velkommen til forældremøde og venlige påmindelser som Husk at vaske hænder.

Alle plakaterne har et visuelt udtryk, der skaber blikfang, og så er de lavet med et glimt i øjet, så både de gode og mindre gode emner kommunikeres bedst muligt. Det er desuden muligt at designe sine egne budskabsplakater.

Så nemt er det

Du kan nemt og enkelt søge de enkelte materialer og budskabsplakater frem, så du er hurtigt klar til at komme i gang.

1. Søg

2. Print

3. Klar

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder