Køb adgang til Positiverne

Kategori

879,00 DKK ekskl. moms hver år

Bliv medlem af Positiverne – et online univers for lærere og pædagoger – spækket med materiale til sjove aktiviteter, leg, læring og budskabsplakater.

Ved køb af Positiverne anbefaler vi at der oplyses en hovedmail til skolen/institutionen.
På den mådes skabes et fælleslogin – uafhængigt af den enkelte medarbejder.

Tilføj til favoritter

1 års medlemskab af positiverne.dk

Med en bruger til Positiverne får hele skolen eller institutionen adgang til alt indhold, med et enkelt login. Alle medarbejdere får dermed mulighed for at tilgå de mange filer. Søg, download og print – så er du i gang.

Adgang til hele portalen

Positiverne er en online portal, som indeholder tre afsnit med masser af muligheder for daginstitutioner og grundskoler.

Budskabsplakater indeholder over 500 plakater, der nemt og enkelt kan printes så budskabet kommunikeres klart og tydeligt. Der er kategorier som affald, afstand, førstehjælp, sygdom og mange, mange flere. Læs mere om Budskabsplakater.

Leg og Læring indeholder en række kategorier som alfabetet, tal, naturen og mange flere. I disse emner findes der små opgaver og kreative skabeloner, som omhandler det aktuelle område. Læs mere om Leg og Læring.

Aktiv Læring indeholder allerede fra start af en QR-kode, hvor du selv kan uploade det indhold, som du ønsker vist, når koden scannes. Der er her mulighed for at tilkøbe flere koder, så der kan laves en stafet, hvor deltagerne har mulighed for at svare på spørgsmål. Læs mere om Aktiv Læring.

Læs mere om positiverne.dk her: https://positiverne.dk/

Adgang og betingelser

Ved køb af Positiverne anbefaler vi at der oplyses en hovedmail til skolen/institutionen.
På den mådes skabes et fælleslogin – uafhængigt af den enkelte medarbejder.

Læs medlemsbetingelserne her

Når du via siden her køber din adgang til du i løbet af ganske kort tid modtage en velkomstmail, og så er du klar til at logge ind på siden og gå på opdagelse i de mange muligheder.

Alternative produkter

Fandt ikke nogen alternative produkter...

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse