Køb adgang til Leg og Læring

Kategori

879,00 DKK ekskl. moms hver år

Medlemskab til univers med understøttende værktøjer til dagtilbud.

Adgang til at downloade visuelle illustrationer, lege og aktiviteter til at understøtte det pædagogiske arbejde samt over 500 budskabsplakater til at kommunikere de mange daglige budskaber.

Tilføj til favoritter

1 års medlemskab til dagtilbud
Med et medlemskab får jeres dagtilbud adgang til alt indhold, med et enkelt login. Alle medarbejdere får dermed mulighed for at tilgå de mange filer. Søg, download og print – så er du i gang.

Der er fri adgang til Leg og Læring – Budskabsplakater – og den første QR-kode medfølger også.

Indholdet er lavet med det formål at understøtte det pædagogiske arbejde samt at give kommunikationen af de mange budskaber en visuel vinkel.

Budskabsplakater indeholder over 800 plakater, der nemt og enkelt kan printes så budskabet kommunikeres klart og tydeligt. Der er kategorier som affald, afstand, førstehjælp, sygdom og mange, mange flere. Læs mere om Budskabsplakater.

Leg og Læring indeholder en række kategorier som kroppen, naturen, sange og mange flere. I disse emner findes der små opgaver, kreative skabeloner og visuelle illustrationer, som omhandler det aktuelle område. Læs mere om Leg og Læring.

Aktiv Læring indeholder allerede fra start af en QR-kode, hvor du selv kan uploade det indhold, som du ønsker vist, når koden scannes. Der er her mulighed for at tilkøbe flere koder, så der kan laves mere indhold. Læs mere om Aktiv Læring.

Adgang og betingelser
Ved køb af medlemskab anbefaler vi at der oplyses en hovedmail til institutionen. På den måde skabes et fælleslogin – uafhængigt af den enkelte medarbejder.

Læs medlemsbetingelserne her

Når du via siden her køber din adgang, vil du i løbet af ganske kort tid modtage en velkomstmail, og så er du klar til at logge ind på siden og gå på opdagelse i de mange muligheder.

Medlemskabet vil blive genfaktureret 1 gang årligt.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse