Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

Leg og læring har til formål at understøtte det pædagogiske arbejde i dagtilbud

Informative budskabsplakater og understøttende materialer til det pædagogiske arbejde i daginstitutioner

Med et medlemskab til Leg og Læring får du adgang til alt dette

0 +
Abonnenter
0
Budskabsplakater
0
Læringsmaterialer

Et kreativt onlineunivers

På Leg og Læring finder du 600+ læringsmaterialer

Med en bruger til Leg og Læring får du adgang til et kreativt univers med læringsmaterialer til dig, der arbejder med børn i dagtilbud. Her finder du sjove, farverige og lærerige opgaver, der er tilpasset børn i aldersgruppen 3-5 år. Disse opgaver kan bruges til at aktivere og udfordre børnene, og til at understøtte dit arbejde med at udvikle og danne børnene gennem det at lege og lære på samme tid. Du finder både opgaver, der kan laves indenfor institutionens rammer, men også aktiviteter, der giver anledning til oplevelser udenfor i naturen.

Få adgang til Leg og Læring
for kun 879,-/ år

Et lille indblik i vores læringsmaterialer

Bredt udvalg af materialer fordelt på følgende temaer

800+ Budskabsplakater

800+ Budskabsplakater

Få adgang til stort udvalg af print-selv plakater, med budskaber, der gør det nemt at kommunikere til børn og forældre.

Få adgang til stort udvalg af print-selv plakater, med budskaber, der gør det nemt at kommunikere til børn og forældre

Hvordan kommunikerer I vigtige budskaber videre til børn og forældre?

Med en adgang til Leg og Læring får I adgang til vores mange budskabsplakater, der giver jer en ensartet kommunikationskanal mellem institution og barn/forældre. Brug blandt andet plakaterne til at informere om sociale arrangementer, sygdomme, fødselsdage og til at byde nye børn velkommen.

Budskabsplakaterne er lige til at printe og hænge op.

800+ plakater
Nemme for børn at afkode

Få adgang til Leg og Læring
for kun 879,-/ år

Unik mulighed på Leg og Læring

Lav dine egne plakater med plakatdesigneren

Med plakatdesigneren har du mulighed for at personliggøre kommunikationen til børn og forældre. Du kan uploade dine egne billeder eller vælge en af de standardbaggrunde, som findes i plakatdesigneren. Designeren er simpel, og det er let at redigere i både tekst, billeder og illustrationer. Indsæt, rediger og print – så let er det.

Få adgang til Leg og Læring
for kun 879,-/ år

Aktiver børnene med sjove opgaver og spændende udfordringer

Kombiner leg, læring og bevægelse med QR kode designeren

Brug QR kode designeren til at generere dine egne QR koder, der kan aktivere børnene i en travl hverdag. Det er nemt og hurtigt at opsætte sine egne QR koder og derefter kan I tage børnene med på tur rundt i institutionen efter koderne. Brug QR koderne i en skattejagt på legepladsen eller som en sjov og lærerig aktivitet med førskole børnene.

Egen QR kode designer
Planlæg dine egne aktiviteter

Få adgang til Leg og Læring for kun 879,-/ år

Få adgang til et hav af læringsmaterialer og budskabsplakater, plakatdesigner og QR kode designer

Med Leg og Læring får du adgang til en nem og overskuelig platform med en lang række materialer og værktøjer, som kan inddrages i det pædagogiske arbejde.

Abonnement

879,-/ år

Ét abonnement giver adgang til alle materialer.

Adgang til portalen for hele institutionen.

Nemt og brugervenligt design.

Prisen er ekskl. moms. 

Hvad siger brugerne?

Scroll to Top

HjørneBjørne

Find masser af sjove opgaver med de sjove og søde dyreunger fra den kendte tv-serie HjørneBjørne, som børnene med sikkerhed genkender fra bl.a. Ramasjang. Serien om de firkantede dyr fra den nordiske natur handler om alt det børn i alderen 3-6 år oplever og spekulerer på. Du kan med fordel bringe dyrene til live for børnene ved at vise videoerne og dermed øge børnenes kendskab til de enkelte dyr – videoerne findes på bl. a. TV2 og Youtube.

Dyrene med de store personligheder præsenteres på en sjov og simpel måde, der engagerer børnene og gør læringen om dyr, natur og ikke mindst dem selv til en leg.

Begivenheder og højtider

Fastelavn, påske, halloween, jul eller fødselsdage, højtider og begivenheder er der rigeligt af! Her finder du skabeloner til kreativ pynt til enhver lejlighed, sjove ideer med håndtryk, skabeloner til halloween, skyggeteater, opskrifter på julepynt af trylledej og mange flere kreative og festlige muligheder.

Dyr og naturen

Skal I en tur på skraldejagt eller ud for at opleve insekter og smådyr? Så kan I finde materialer i denne kategori. Kategorien indeholder også en masse opgaver til de populære læringstavler med naturtema samt den store populære naturbog.

Krammeleg

Krammeleg indeholder en række værktøjer, som er gode, når der er fokus på sociale fællesskaber – find bl.a. Krammesangen, sjove spil og opgaver med følelser eller sjove måder at hilse på hinanden.

Krop og bevægelse

Inviter børnene til at bruge kroppen i forbindelse med æstetiske og kreative aktiviteter i dagtilbud.

På Leg og Læring har vi udviklet en række nye materialer og lærerige aktiviteter med fokus på kroppen, dens funktion og bevidsthed. Aktiviteterne er nemme at gå til, da de indeholder en høj grad af visuel støtte.

Leg og spil

Find grundbevægelserne som I kan visualisere i jeres dagtilbud eller måske I skal lave jeres eget dukketeater og fremføre et fantasifuldt teaterstykke? I denne kategori er der til mange timers sjov og leg.

Lær og forstå

Motorik, affald, former og farver, førstehjælp og trafik er blot nogle af temaerne i denne kategori, som indeholder en masse spændende ting, der kan supplere jeres eksisterende materialer.

Eventyr

Kender du eventyret om ‘De tre små grise’, ‘Den grimme ælling’ eller ‘guldlok’?

I denne kategori findes der illustrationer, der passer til de forskellige eventyr. Klip illustrationerne ud og sæt dem i den rigtige rækkefølge, og snak om, hvad der sker i eventyret.

Musik og sang

Sang styrker de sociale kompetencer hos børn, kan samle alle på tværs af kulturer, og har en stor indflydelse på sprogdannelsen og derved en positiv effekt på børnenes indlæringsevner og deltagelsesmuligheder.

I kategorien kan i bl.a. finde visuelle illustrationer til børnesange. De visuelle illustrationer understøtter fortællingerne i sangene. I finder også Krammesangen med en masse tilhørende aktiviteter.

Tal og bogstaver

Måske der skal hygges med vendespil, hvor antal og tallet skal matches eller måske I vil laminere jeres egen talorm til væggen? I kategorien findes også små skoleforberedende opgaver.
Lav jeres eget alfabet og tilbyd børnene visuel introduktion til bogstaverne. I kan hygge jer med simple opgaver som prik til prik eller anvend ordkort, når I arbejder med den sproglige udvikling.

Kreative idéer

Er I til hjemmelavede musemåtter, fødselsdagstegninger eller måske I vil folde og male jeres egne æsker? Så kan det alt sammen findes i denne kategori.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Hvis der er vigtig information, som skal videredeles, sikrer Budskabsplakater en visuel, klar og tydelig kommunikationsvej mellem institution og forældrene. Grafikken er tegnet med en ”barnlig-streg”, der også gør det nemt for børn af afkode budskabet, uden hjælp fra en voksen.

Der findes bl.a.  budskabsplakater indenfor følgende kategorier:
Adgang • affald • aktiviteter • begivenheder • helbred og sygdom • helligdage • hilsner • husk • køkken • læreplanstemaer • personale • tider • vuggestue… og mange, mange flere