På Leg og Læring finder du

Med Leg og Læring får du også adgang til Budskabsplakater

Som bruger på Leg og Læring får du også adgang til vores populære afsnit med over 800 Budskabsplakater. Plakaterne er budskaber, der gør det nemt at kommunikere til børnene, forældre og andre gæster i jeres dagtilbud.

Der er emner som Hygiejne, Afstand, Corona, Begivenheder og en masse med påmindelser med alt fra “Husk blå futter” til “Vi har tilfælde af lus”. Alle plakaterne har et visuelt udtryk, der skaber blikfang, og så er de lavet med et glimt i øjet, så både de gode og mindre gode ting kommunikeres bedst muligt.

Leg og læring

Informative budskabsplakater og understøttende materialer til det pædagogiske arbejde i daginstitutioner

0 +
Abonnenter
0
Budskabsplakater
0
Læringsmaterialer

800+ Budskabsplakater

800+ Budskabsplakater

Få adgang til stort udvalg af print-selv plakater, med budskaber, der gør det nemt at kommunikere til børn og forældre.

Få adgang til stort udvalg af print-selv plakater, med budskaber, der gør det nemt at kommunikere til børn og forældre

Så nemt er det

Sådan bruger du Leg og Læring

Få adgang til et hav af læringsmaterialer og budskabsplakater

Med Leg og Læring får du adgang til en nem og overskuelig platform med en lang række materialer, som kan inddrages i det pædagogiske arbejde.

Abonnement

879,-/ år

Ét abonnement giver adgang til alle materialer.

Adgang til portalen for hele institutionen.

Nemt og brugervenligt design.

Prisen er ekskl. moms. 

Leg og Læring

Et kreativt onlineunivers

Scroll til toppen

HjørneBjørne

Find masser af sjove opgaver med de sjove og søde dyreunger fra den kendte tv-serie HjørneBjørne, som børnene med sikkerhed genkender fra bl.a. Ramasjang. Serien om de firkantede dyr fra den nordiske natur handler om alt det børn i alderen 3-6 år oplever og spekulerer på. Du kan med fordel bringe dyrene til live for børnene ved at vise videoerne og dermed øge børnenes kendskab til de enkelte dyr – videoerne findes på bl. a. TV2 og Youtube.

Dyrene med de store personligheder præsenteres på en sjov og simpel måde, der engagerer børnene og gør læringen om dyr, natur og ikke mindst dem selv til en leg.

Begivenheder og højtider

Fastelavn, påske, halloween, jul eller fødselsdage, højtider og begivenheder er der rigeligt af! Her finder du skabeloner til kreativ pynt til enhver lejlighed, sjove ideer med håndtryk, skabeloner til halloween, skyggeteater, opskrifter på julepynt af trylledej og mange flere kreative og festlige muligheder.

Dyr og naturen

Skal I en tur på skraldejagt eller ud for at opleve insekter og smådyr? Så kan I finde materialer i denne kategori. Kategorien indeholder også en masse opgaver til de populære læringstavler med naturtema samt den store populære naturbog.

Krammeleg

Krammeleg indeholder en række værktøjer, som er gode, når der er fokus på sociale fællesskaber – find bl.a. Krammesangen, sjove spil og opgaver med følelser eller sjove måder at hilse på hinanden.

Krop og bevægelse

Inviter børnene til at bruge kroppen i forbindelse med æstetiske og kreative aktiviteter i dagtilbud.

På Leg og Læring har vi udviklet en række nye materialer og lærerige aktiviteter med fokus på kroppen, dens funktion og bevidsthed. Aktiviteterne er nemme at gå til, da de indeholder en høj grad af visuel støtte.

Leg og spil

Find grundbevægelserne som I kan visualisere i jeres dagtilbud eller måske I skal lave jeres eget dukketeater og fremføre et fantasifuldt teaterstykke? I denne kategori er der til mange timers sjov og leg.

Lær og forstå

Motorik, affald, former og farver, førstehjælp og trafik er blot nogle af temaerne i denne kategori, som indeholder en masse spændende ting, der kan supplere jeres eksisterende materialer.

Eventyr

Kender du eventyret om ‘De tre små grise’, ‘Den grimme ælling’ eller ‘guldlok’?

I denne kategori findes der illustrationer, der passer til de forskellige eventyr. Klip illustrationerne ud og sæt dem i den rigtige rækkefølge, og snak om, hvad der sker i eventyret.

Musik og sang

Sang styrker de sociale kompetencer hos børn, kan samle alle på tværs af kulturer, og har en stor indflydelse på sprogdannelsen og derved en positiv effekt på børnenes indlæringsevner og deltagelsesmuligheder.

I kategorien kan i bl.a. finde visuelle illustrationer til børnesange. De visuelle illustrationer understøtter fortællingerne i sangene. I finder også Krammesangen med en masse tilhørende aktiviteter.

Tal og bogstaver

Måske der skal hygges med vendespil, hvor antal og tallet skal matches eller måske I vil laminere jeres egen talorm til væggen? I kategorien findes også små skoleforberedende opgaver.
Lav jeres eget alfabet og tilbyd børnene visuel introduktion til bogstaverne. I kan hygge jer med simple opgaver som prik til prik eller anvend ordkort, når I arbejder med den sproglige udvikling.

Kreative idéer

Er I til hjemmelavede musemåtter, fødselsdagstegninger eller måske I vil folde og male jeres egne æsker? Så kan det alt sammen findes i denne kategori.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Hvis der er vigtig information, som skal videredeles, sikrer Budskabsplakater en visuel, klar og tydelig kommunikationsvej mellem institution og forældrene. Grafikken er tegnet med en ”barnlig-streg”, der også gør det nemt for børn af afkode budskabet, uden hjælp fra en voksen.

Der findes bl.a.  budskabsplakater indenfor følgende kategorier:
Adgang • affald • aktiviteter • begivenheder • helbred og sygdom • helligdage • hilsner • husk • køkken • læreplanstemaer • personale • tider • vuggestue… og mange, mange flere

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder