Leg og Læring

Værktøjskasse til temadag, aktiviteter og kreativitet

Leg og læringsuniverset kan bruges i mange situationer. Lad det hjælpe med planlægningen af din undervisning eller dagligdag i institutionen. Aktiviteterne tager udgangspunkt i børnenes hverdag, og giver dem mulighed for både kreativ og faglig udfoldelse.

Masser af materiale til børnenes hverdag

Med Leg og Læring får du adgang til en masse lærerige og kreative aktiviteter, lege og opgaver, der gør det nemt for dig at kombinere det sociale og udviklende med faglighed. Indholdet tager udgangspunkt i børnenes hverdag, og platformen opdateres jævnligt med nye aktiviteter.

Du finder eksempelvis opgaver, som er aktuelle for børns læring og udvikling, men også sjove lege til de dage hvor både børn og voksne har brug for et pusterum.

Find eksempelvis materiale til emner som:

1. Søg

2. Print

3. Klar

Nyheder på Leg og Læring

Tag danseskoene på

Krammesangen er en original EXAKT-sang med tekst og musik af Mathilde Juul og Michael Back fra Musik og Sjov. Sangen skal bidrage til at give tryghed i, at det er rart at anerkende hinanden - uanset om det er ved at give tommel op, highfive eller kramme hinanden.

Udvikl sociale fællesskaber

Krammeleg er en produktserie fra EXAKT, som, ovenpå en anstrengende periode med pandemi og afstandskrav, kan bringe især børn tættere på hinanden igen. Produkterne indeholder illustrationer, der knytter sig til Krammesangen.

Tilgængelig nu på Leg og Læring

Du kan nu hente Krammesangen med fagter, akkorder, sjove spil og meget mere Krammeleg.

Nyhed: Dyr og naturen

Find sjove opgaver, der motiverer børnene til at gå på opdagelse i naturen.

Nyhed: Min Fantastiske Krop

Inviter børnene til at bruge kroppen i forbindelse med æstetiske og kreative aktiviteter.

Sjove opgaver

Leg og Læring er en værktøjskasse fyldt med aktiviteter, som I kan bruge i jeres dagligdag. Lad det hjælpe dig når du planlægger din undervisning eller udarbejder aktiviteter med læreplanstemaerne i tankerne. Aktiviteterne tager udgangspunkt i børnenes hverdag, og giver dem mulighed for kreativ og faglig udfoldelse.

Når du bruger Leg og Læring i skolen eller daginstitutionen, behøver du blot at koncentrere dig om forberedelsen af aktiviteten. Alle aktiviteter er lige til at printe og gå i gang med.

Mange opgaver ligger i små serier, hvilket gør at der med fordel kan laves sæt eller gruppearbejde med aktiviteterne.

Masser af idéer og opgaver at vælge imellem

Skabeloner til det meste

Du finder en masse skabeloner til dekoration, måske du gerne vil have alfabetet op at hænge over tavlen eller måske I skal have tema om maddannelse og gerne vil have køkkenet pyntet med grøntsager – mulighederne er mange.

I finder også en masse skabeloner til højtider og festligheder som påske, halloween, jul og fødselsdage. Her er der både pynt og dekoration og små kreative ting af vælge imellem.

Du får adgang til hele platformen

Som bruger på positiverne får du ikke kun adgang til Leg og Læring – du får naturligvis adgang til hele platformen.

Budskabsplakater

Kommunikér nemt og enkelt med Budskabsplakater. Plakaterne er klar, I skal blot trykke print. Plakaterne er inddelt i kategorier som hygiejne og afstand, højtider og aktiviteter. Derudover er der mulighed for at designe jeres egne plakater.

Leg og Læring

Vælg mellem mere end 550 sjove, lærerige og kreative aktiviteter – lige til at printe ud. Aktiviteterne tager udgangspunkt i børnenes hverdag, så uanset om det er naturen, trafik eller affald, der er på programmet, kan I finde relevant materiale her.

Aktiv Læring

Anvend Aktiv Læring til den understøttende del af undervisningen. Det er et perfekt værktøj til læringsaktiviteter, der enten knytter flere fag sammen eller sigter på at styre elevernes læringsparathed, sociale kompetencer, alsidige udvikling, motivation og trivsel.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder