LAD LEG OG LÆRING GÅ HÅND I HÅND

ET MEDLEMSKAB HOS POSITIVERNE GIVER ADGANG TIL MERE END 550 SJOVE, LÆRERIGE OG KREATIVE AKTIVITETER, DER GØR DET NEMT AT KOMBINERE UNDERHOLDNING OG FAGLIGHED, MED UDGANGSPUNKT I BØRNENES HVERDAG. UDBUDDET AF AKTIVITETER ER HELE TIDEN I RØRE, OG DER TILFØJES DERFOR JÆVNLIGT NYE AKTIVITETER.

VÆRKTØJSKASSE TIL TEMADAG, AKTIVITETER OG KREATIVITET

Leg og Lærings universet kan bruges i mange situationer. Lad det hjælpe dig, når du planlægger din undervisning eller dagligdagen i institutionen. Aktiviteterne tager udgangspunkt i børnenes hverdag og giver dem mulighed for kreativ og faglig udfoldelse.

Læs også mere om:

UNDERSTØT DE STYRKEDE LÆREPLANER MED RELEVANT MATERIALE

Kombiner leg, læring, faglig og social udvikling med finmotorik på børnenes niveau. Aktiviteterne har forskellig sværhedsgrad, så der er mulighed for at finde aktiviteter til både vuggestuebørn, børnehavebørn samt børn i indskolingen. 

AKTIVITETER TIL SKOLEN, INSTITUTIONEN ELLER TIL AT TAGE MED HJEM

Flere af opgaverne lægger op til, at børnene bruger det færdige produkt til ophæng, synlighed, udstilling eller gaver. Opgaverne består blandt andet i:

 • Udvikling af børnenes finmotorik
 • Læring om emner, så som kalenderåret, årstiderne, førstehjælp, dyr og miljø mv.
 • Inspiration og materiale til udeleg, f.eks. skralde- og insektjagt
 • Skoleforberedende aktiviteret med bl.a. farvelæring, tal- og skriveopgaver
 • Ideer og skabeloner til dekorationer og pynt
 • Badgedesigns, tegneopgaver og meget mere

FARV-SELV ELLER PRINT MED FARVER

Flere skabeloner på Leg og Læring findes både i en allerede farvelagt udgave, og i en farv-selv udgave. Printer du en udgave, som allerede er farvelagt, kan du hurtigt gå videre i forløbet, og bruge skabelonen til den planlagte aktivitet. Farv-selv skabelonen lader børnene blive inddraget i en større del af processen.

Altid med fri support

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen