Understøttende værktøjer til dagtilbud

Universet Leg og Læring har til formål at understøtte det pædagogiske arbejde i dagtilbud. Portalen indeholder en lang række emner som kroppen, naturen, bogstaver og mange flere. Under hvert emne findes der muligheder og aktiviteter, som kan inddrages i det pædagogiske arbejde – mange af dem er kreative og så er der lagt vægt på det visuelle udtryk, så børnegruppen favnes bredt.

0 +
Abonnenter
0
Budskabsplakater
0
Læringsmaterialer

På Leg og Læring finder du

Med Leg og Læring får du også adgang til Budskabsplakater

Som bruger på Leg og Læring får du også adgang til vores populære afsnit med over 800 Budskabsplakater. Plakaterne er budskaber, der gør det nemt at kommunikere til børnene, forældre og andre gæster i jeres dagtilbud.

Der er emner som Hygiejne, Afstand, Corona, Begivenheder og en masse med påmindelser med alt fra “Husk blå futter” til “Vi har tilfælde af lus”. Alle plakaterne har et visuelt udtryk, der skaber blikfang, og så er de lavet med et glimt i øjet, så både de gode og mindre gode ting kommunikeres bedst muligt.

Der kommer løbende nyt til jer

Med Leg og Læring får du adgang til en masse lærerige og kreative aktiviteter, lege og opgaver, der gør det nemt for dig at kombinere det sociale og udviklende med faglighed. Indholdet på platformen opdateres jævnligt med nye materialer og aktiviteter.

Når der er nyt materiale og nye emner på platformen så får du besked i indbakken via vores nyhedsbrev – og du kan selvfølgelig også følge os på Facebook og Instagram.

Lidt om Leg og Læring

Skabeloner til det meste

På Leg og Læring finder du en masse skabeloner til dekoration. Måske du gerne vil have alfabetet op at hænge over tavlen eller måske I skal have tema om maddannelse, og gerne vil have køkkenet pyntet med grøntsager. Mulighederne og udvalget er mange.

Derudover finder du også en masse skabeloner til højtider og festligheder som påske, halloween, jul og fødselsdage. Her er der både pynt, dekoration og små kreative ting af vælge imellem.

Så nemt er det

Du kan nemt og enkelt søge de enkelte materialer og budskabsplakater frem, så du er hurtigt klar til at komme i gang.

1. Søg

2. Print

3. Klar

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder